4 ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΙΕΣ ΜΕ ΧΑΡΤΙ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ!

Οι χειροτεχνιες με χαρτι για διακοσμηση απευθύνονται σε όλους εσάς που θέλετε να διακοσμήσετε το πάρτι σας με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο χωρίς όμως να ξοδέψετε μια περιουσία σε έτοιμα διακοσμητικά.

Αν είστε από τους τακτικούς αναγνώστες μας, θα έχετε ίσως δει σε παλαιότερα post μας το πώς φτιάχνονται τα πιο γνωστά χάρτινα διακοσμητικά όπως τα πομ πομ, οι ροζέτες και οι γιρλάντες με φούντες. Σήμερα αυτό που θέλουμε να κάνουμε είναι να σας δείξουμε το πώς μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε για να διακοσμήσετε το πάρτι που ετοιμάζετε. Για το λόγο αυτό συλλέξαμε μερικές πολύ όμορφες φωτογραφίες και σας τις παρουσιάζουμε!

 Ομορφες χειροτεχνιες με χαρτι για διακοσμηση!

χειροτεχνιες με χαρτι για διακοσμηση 1

  1. Μια γιρλάντα με φούντες σαν αυτή που βρήκαμε στο hgtv.com είναι πάντα μια εύκολη και οικονομική λύση για τη διακόσμηση κάθε πάρτι!
  2. Τα πομ πομ από μεταξόχαρτο ή γκοφρέ χαρτί τα έχουμε συναντήσει πολλές φορές στα διάφορα πάρτι που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο.  Αυτό όμως που πραγματικά μας άρεσε στη διακόσμηση που βρήκαμε στο sewcakemake.com, είναι το ότι τα χάρτινα πομ πομ συνδυάζονται με γιρλάντες από πέρλες δίνοντας έτσι ένα πραγματικά εντυπωσιακό αποτέλεσμα.
  3. Στο post μας DIY διακοσμητική μπάλα για πάρτι  μπορείτε να μάθετε πώς θα φτιάξετε μόνοι σας πανέμορφα διακοσμητικά σαν αυτά που βρήκαμε στο weddinginateacup.co.uk.
  4. Μια πλουραλιστική πρόταση από το beautifulthingsthatmakemehappy.wordpress.com: πομ πομ, ροζέτες και διακοσμητικές χάρτινες μπάλες στους χρωματικούς συνδυασμούς του πάρτι σας!
  5. Οι χάρτινες ροζέτες μας αρέσουν πολύ γιατί πάνω απ’ όλα γίνονται πολύ εύκολα όπως μπορείτε να ανακαλύψετε στην παλαιότερη ανάρτησή μας: ροζέτες από χαρτί. Οι ροζέτες της φωτογραφίας είναι από το πάρτι που βρήκαμε στο agnesmaurice.wordpress.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *