ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΣΕΛΙΔΟΔΕΙΚΤΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΩΡΑΚΙΑ ΤΩΝ ΚΑΛΕΣΜΕΝΩΝ!

Τώρα που τα σχολεία έχουν πια ξεκινήσει για τα καλά και τα βιβλία “τριγυρνάνε” διαρκώς και παντού μέσα στα σπίτια μας, σκεφτήκαμε να σας δείξουμε μερικούς τρόπους για να φτιάξετε όμορφους σελιδοδείκτες.

Μπορείτε να τους φτιάξετε για τα παιδιά σας ή για να γεμίσετε το σακουλάκι με τα δωράκια των μικρών καλεσμένων σε ένα πάρτι γενεθλίων. Εντάξει, κάποιοι από αυτούς τους σελιδοδείκτες είναι και για μεγαλύτερα παιδιά…

5 διαφορετικοι χειροποιητοι σελιδοδεικτες

σελιδοδεικτες χειροποιητοι για δωρακια καλεσμενων

  1. Σελιδοδείκτες από νήμα σε μορφή πον πον. Μπορείτε να φτιάξετε πολλούς και σε διάφορα χρώματα για να διακοσμήσετε τα βιβλία της βιβλιοθήκης σας όπως έκαναν στο designmom.com.
  2. Τον πολύ όμορφο αυτό σελιδοδείκτη-σπιτάκι από χαρτί οριγκάμι το βρήκαμε στο βραζιλιάνικο mulheremae.com. Αν και οι οδηγίες είναι γραμμένες στα πορτογαλικά, οι φωτογραφίες βήμα προς βήμα είναι πολύ κατατοπιστικές. Μας αρέσουν πολύ τα έντονα χρώματα που χρησιμοποίηθηκαν.
  3. Στο iheartnaptime.net έφτιαξαν σελιδοδείκτες χρησιμοποιώντας χρωματιστούς συνδετήρες, όμορφα κουμπιά, κόλλα και μικρά κομματάκια τσόχας. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να κολλήσετε τους συνδετήρες στο πίσω μέρος των κουμπιών κι έπειτα να κολλήσετε επάνω τα κομματάκια τσόχας.
  4. Στο smallforbig.com έφτιαξαν σελιδοδείκτες-στολίδια χρησιμοποιώντας ξύλινες χάντρες και νήμα. Δείτε τις φωτογραφίες τους για να μπορέσετε εύκολα να φτιάξετε κι εσείς τα ίδια.
  5. Στο καναδικό genuinemudpie.ca θα βρείτε πατρόν και οδηγίες για να φτιάξετε τους σελιδοδείκτες-φλιτζάνια από χαρτί.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *