5 ΕΥΚΟΛΕΣ “ΜΠΟΤΕΣ ΑΙ ΒΑΣΙΛΗ”

Στο εμπόριο κυκλοφορούν πολλές “μποτες αι βασιλη”, όμορφες και λιγότερο όμορφες, οικονομικές και λιγότερο οικονομικές. Δεν είναι κάτι το οποίο δεν το βρίσκεις εύκολα αυτές τις ημέρες στην αγορά. Το αντίθετο θα λέγαμε. Σε κάθε μαγαζί που πουλάει χριστουγεννιάτικα μπορούμε να βρούμε μπότες για όλα τα γούστα.

Το χειροποίητο όμως πάντα έχει τη δική του αξία κι έτσι σκεφτήκαμε να βρούμε μερικές ιδέες για χειροποίητες “μπότες αι βασιλη” που να είναι όμως εύκολες και να μπορεί να τις φτιάξει ο καθένας.

χειροποιητες μποτες αι βασιλη

μποτες αι βασιλη χειροτεχνια ευκολη

  1. Πάρα πολύ όμορφη τσόχινη μπότα! Τα χρώματα και τα λιτά διακοσμητικά στοιχεία συγκαταλέγονται στα ατού της!  Στο  marthastewart.com θα βρείτε το πατρόν και όλες τις οδηγίες που χρειάζεστε.
  2. Οι μπότες από το ohmyhandmade.com είναι απλές και λιτές και μας αρέσουν πολύ. Θα τις φτιάξουμε για να γίνουν λιγάκι πιο “προσωπικές” οι μπότες του κάθε μέλους της οικογένειας.
  3. Πολύ παιχνιδιάρικες οι “μποτες αι βασιλη” που είδαμε στο diynetwork.com! Θα χρειαστούμε λινάτσα και κλωστές σε χαρούμενα χρώματα για να φτιάξουμε τις “φουντίτσες”.
  4. Οι μπότες αυτές είναι ό,τι πιο εύκολο και οικονομικό για να φτιάξει κανείς. Στο blog.rockscissorpaper.com τις έφτιαξαν με ανακυκλώσιμες σακούλες, βελόνα και κλωστή!
  5. Οι τελευταίες μας μπότες φαίνονται να είναι δυσκολότερες στην κατασκευή τους από τις προηγούμενες. Το πολύ αναλυτικό tutorial όμως στο positivelysplendid.com θα κάνει τη δουλειά ευκολότερη!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *