ΜΗΛΑ ΑΣΤΕΙΑ ΓΙΑ ΥΓΙΕΙΝΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΜΕΝΟΥ!

Ότι τα μηλα είναι ένα υγιεινό σνακ για τα παιδιά μας αλλά και για εμάς το γνωρίζουμε όλοι. Άλλωστε, όλοι έχουμε ακούσει πολλάκις  τη γνωστή παροιμία για τα μήλα και το γιατρό που τον κάνουν πέρα. Δυστυχώς όμως, μεγαλώνοντας ανακαλύψαμε πως εκτός από το γιατρό και πολλά παιδιά δεν έχουν καλή σχέση με τα μηλα ειδικά και τα φρούτα γενικότερα.

Γι΄αυτές τις περιπτώσεις μία από τις λύσεις που προτείνουν οι ειδικοί είναι να προσπαθούμε να κάνουμε τα φρούτα πιο δελεαστικά στα μάτια των παιδών. Πώς; Βρίσκοντας διασκεδαστικούς τρόπους για να τα παρουσιάσουμε είτε για το καθημερινό σνακ των παιδιών είτε για το μπουφέ ενός πάρτι.

Εμείς βρήκαμε μερικούς διασκεδαστικούς κι εντυπωσιακούς τρόπους για να το πετύχουμε! Ελπίζουμε πως θα βοηθήσουμε λιγάκι!

μηλα υγιεινα, γευστικα αλλα και εντυπωσιακα!

μηλα σνακ για παρτι

Στις περισσότερες των περιπτώσεων η φωτογραφία μιλάει από μόνη της και δε χρειάζονται ιδιαίτερες οδηγίες. Σας παραθέτουμε όμως τις πηγές των φωτογραφιών σε περίπτωση που θα χρειαστείτε περισσότερες λεπτομέρειες.

Sources:

  1. family.go.com
  2. iheartnaptime.net
  3. housingaforest.com
  4. yahoo.com
  5. neatorama.com
  6. craftjr.com
  7. blog.skinowl.com
  8. pinterest.com
  9. cutefoodforkids.com
  10. kitchenfunwithmy3sons.blogspot

Μη ξεχάσετε επίσης να δείτε σε προηγούμενη ανάρτηση μας μια εύκολη συνταγή για να φτιάξετε υγιεινά τσιπς μήλου με κανέλα.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *