ΠΕΡΙΤΥΛΙΓΜΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΙΔΕΕΣ ΓΙΑ ΠΑΣΧΑΛΙΝΑ ΑΒΓΑ!

Ιδέες για όλους τους νονούς και τις νονές που θα προσφέρουν και φέτος τα πασχαλινα αβγά στα βαφτιστήρια τους.

Ιδέες που θα κάνουν τη χαρά των παιδιών μεγαλύτερη γιατί στα παιδιά αρέσουν πάντα οι όμορφες συσκευασίες. Κάποιες φορές περισσότερο από το περιεχόμενο…Μπορεί να τύχει και σε εμάς…

πασχαλινα αυγα σε κωνους

Τα χωνάκια της φωτογραφίας μπορείτε να τους δείτε και σε προηγούμενη ανάρτηση μας. Σε αυτήν θα βρείτε αναλυτικές οδηγίες αλλά και δωρεάν πατρόν. Είναι μια εύκολη χειροτεχνία και πιστέψτε μας αρέσει πολύ στα παιδιά.πασχαλινα αυγα κωνος για δωρο

πασχαλινα αβγα κωνος

Εξίσου όμορφοι αλλά πιο εξεζητημένοι οι κώνοι που βρήκαμε στο pinterest. Γεμίστε τους με πασχαλινα αυγά, όμορφα λουλούδια και άχυρο από χαρτί.

πασχαλινα αυγα σε χαρτι και υφασμα

Εάν δεν έχετε πολύ χρόνο αλλά θέλετε να είναι πιο προσεγμένα τα αβγά που θα προσφέρετε στα βαφτιστήρια σας, τυλίξτε τα με μεταξόχαρτο και όμορφες κορδέλες.

πασχαλινα αβγα υφασματινο περιτυλιγμα

pinterest.com

Ή τυλίξτε τα με όμορφο ύφασμα και κάντε τα να μοιάζουν με λαγό…

πασχαλινα αυγα σε συσκευασια super market

πασχαλινα αυγα χαρτονι

Στο designmom.com θα βρείτε αναλυτικές οδηγίες για το πως θα μπορεσετε να μεταμορφώσετε τις κλασικές συσκευασίες αυγών που βρίσκουμε σε super market σε πανέμορφες στιλάτες συσκευασίες.

πασχαλινα αβγα συσκευασια χαρτονι

Στο toriejayne.blogspot.co.uk έκαναν κάτι διαφορετικό. Στις θήκες των αυγών βάλαν χαρτάκια για cupcakes και λίγο άχυρο. Το αποτέλεσμα μας άρεσε πολύ.

πασχαλινα αυγα σε καλαθακια

πασχαλινα αβγα πλεκτο καλαθι

pinterest.com

Όσοι ξέρουν να πλέκουν μπορούν πολύ γρήγορα να φτιάξουν ένα πλεκτό καλαθάκι το οποίο είναι και από μόνο του ένα δώρο. Όσοι δεν ξέρουν να πλέκουν, κάποια μαμά, γιαγιά η θεία θα βρεθεί πρόθυμη να βοηθήσει…

πασχαλινα αβγα για δωρο

Για τα μικρά σοκολατένια αυγά έχουμε να σας προτείνουμε το μικρό καλαθάκι από τσόχα (χωρίς ράψιμο) που θα φτιάξετε ακολουθώντας τις οδηγίες προηγούμενης ανάρτησης.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *