ΠΑΡΤΙ ΓΙΑ ΜΙΚΡΑ ΑΓΟΡΙΑ ΜΕ ΤΟΝ BABAR ΤΟ ΕΛΕΦΑΝΤΑΚΙ!

O babar το ελεφαντακι, ο ήρωας του παιδικού βιβλίου του Γάλλου Jean de Brunhoff έγινε γνωστός σε όλους μας από την ομώνυμη σειρά κινουμένων σχεδίων που βλέπουμε κατά καιρούς στις οθόνες μας. Μιας λοιπόν και η σειρά απευθύνεται σε παιδιά προσχολικής ηλικίας νομίζουμε πως ο babar μπορεί να γίνει ένα πολύ ωραίο θέμα για ένα πάρτι μικρών αγοριών.

Αν το σκέφτεστε, δείτε μερικές όμορφες φωτογραφίες που θα σας δώσουν τις απαραίτητες ιδέες για να οργανώσετε ένα πάρτι με το γλυκό ελεφαντάκι.

Παιδικο παρτι με τον babar το ελεφαντακι

babar το ελεφαντακι 1

  1. Στο πάρτι που βρήκαμε στο Pinterest κυριαρχεί το έντονο πράσινο χρώμα. Δεν μπορούμε φυσικά να μη σχολιάσουμε και την διώροφη τούρτα με την κορόνα από ζαχαρόπαστα στην κορυφή!
  2. Τα αερόστατα είναι must για τη διακόσμηση ενός πάρτι με θέμα τον babar το ελεφαντακι! Στο  www.apartmenttherapy.com κρέμασαν ένα χαρτάκι για cupcakes  από ένα χάρτινο φαναράκι και μέσα βάλαν μια χάρτινη φιγούρα του babar!
  3. Ακόμη μια τούρτα με πράσινη ζαχαρόπαστα από το sweetjourneyofinspiration.blogspot.gr. Ο babar αλλά και τα σημαιάκια του μπάνερ είναι φτιαγμένα και αυτά από ζαχαρόπαστα!
  4. Χάρτινες κορόνες που χρησιμεύουν σαν μπολ για τα σνακ που θα σερβίρετε στο πάρτι. Η ιδέα και η φωτογραφία είναι από το icecreamoffpaperplates.com.
  5. Στο www.geektreats.com.au θα βρείτε ένα αναλυτικό tutorial για να φτιάξετε τα cupcakes της φωτογραφίας!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *