ΠΑΡΤΙ Ή ΒΑΠΤΙΣΗ ΜΕ ΝΑΥΤΙΚΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!

Ποιος είπε πως ένα πάρτυ ή μια βάπτιση με ναυτικό θέμα προορίζεται αποκλειστικά για αγόρια;  “Παίζοντας” λίγο με τα χρώματα που θα χρησιμοποιησετε για τη διακόσμηση, τα γλυκά και τις μπομπονιέρες ή τα δωράκια του πάρτυ, οι άγκυρες, τα καραβάκια και όλα τα ναυτικά μοτίβα μεταμορφώνονται αμέσως σε άκρως κοριτσίστικα!

Και για του λόγου του αληθές, ας δούμε μερικές φωτογραφίες που θα σας δώσουν την απαραίτητη έμπνευση για να επιλέξετε ένα πάρτυ ή μια βαπτιση με ναυτικο θεμα για κοριτσια!

Ιδεες για παρτυ ή βαπτιση με ναυτικο θεμα για κοριτσια…

Οι πρώτες φωτογραφίες είναι από το ναυτικό πάρτυ που βρήκαμε στο blog.hwtm.com. Όπως βλέπετε και εσείς, οι πινελιές του ροζ, τόσο στα γλυκά όσο και στη διακόσμηση, δίνουν μια χαριτωμένη, κοριτσίστικη νότα.

βαπτιση με ναυτικο θεμα για κοριτσια 1Το δεύτερο πάρτυ που επιλέξαμε είναι από το karaspartyideas.com. Και σε αυτό το πάρτυ είναι το ροζ που κάνει τη διαφορά και μεταμορφώνει ένα κλασσικά αγορίστικο θέμα σε απόλυτα κοριτσίστικο!

βαπτιση με ναυτικο θεμα για κοριτσια 3Μας ενθουσίασαν τα καραβάκια cupcakes αλλά και τα ναυτικά καπελάκια που μπορούν να γίνουν οι πιο πρωτότυπες παιδικές μπομπονιέρες!

βαπτιση με ναυτικο θεμα για κοριτσια 2


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *