ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΤΟΥΡΤΑΣ ΜΕ ΣΤΑΜΠΕΣ ΑΠΟ ΣΕΛΕΡΙ!

Η διακόσμηση μιας τούρτας δεν είναι πάντα μια εύκολη υπόθεση. Υπάρχουν βέβαια αρκετές τεχνικές οι οποίες μπορούν να την κάνουν ευκολότερη χωρίς να της στερήσουν το ζητούμενο που είναι βεβαίως μια όμορφη σε εμφάνιση τούρτα.

Η τεχνική που θα δούμε σήμερα, η διακοσμηση τουρτας με σταμπες απο σελερι, είναι αρκετά πρωτότυπη και αν κρίνουμε από τη φωτογραφία εξυπηρετεί στο έπακρο τον σκοπό της. Η τούρτα που βλέπουμε έχει καταπληκτική εμφάνιση!

διακοσμηση τουρτας με σταμπες απο σελερι

διακοσμηση τουρτας με σταμπες απο σελερι

Αυτά τα όμορφα τριαντάφυλλα που βλέπουμε έχουν γίνει με αυτοσχέδιες στάμπες από σέλερι. Στο thecakeblog.com υπάρχουν όλες οι αναλυτικές οδηγίες για να μπορέσουμε να υλοποιήσουμε αυτήν την πολύ όμορφη ιδέα.

Όπως βλέπετε και εσείς, αυτό που έχουμε αρχικά να κάνουμε είναι να κόψουμε το σέλερι -ή μήπως κάποιο άλλο λαχανικό μας ταιριάζει καλύτερα;;;-όπως στις φωτογραφίες. Έπειτα, θα δέσουμε με ένα λαστιχάκι τα κομμάτια του σέλερι για να μην ανοίξει η σφραγίδα μας.

διακοσμηση τουρτας με σταμπες απο σελερι 1

Στη συνέχεια θα βουτήξουμε τη “σφραγίδα” μας σε χρώμα ζαχαροπλαστικής και πολύ προσεκτικά, για να μην στάξει το χρώμα, θα αποτυπώσουμε στην τούρτα μας τα όμορφα τριαντάφυλλα!

διακοσμηση τουρτας με σταμπες απο σελερι 2

Tip:

Πριν ξεκινήσουμε τη διακόσμηση της τούρτας είναι καλό να δοκιμάσουμε την τεχνική μας σε κάποια άλλη επιφάνεια μέχρι να εξοικειωθούμε! Το αποτέλεσμα θα μας δικαιώσει!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *