ΙΣΩΣ ΤΑ ΠΙΟ ΧΑΡΙΤΩΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΦΑΓΗΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ!

Φωτογραφίες με όμορφα, περιποιημένα και εντυπωσιακά πιάτα βλέπουμε πολλές στο διαδίκτυο. Το να φωτογραφίζει κανείς τα φαγητά που φτιάχνει και να τα ανεβάζει στα διάφορα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχει γίνει μεγάλη μόδα τελευταία με θετικά αλλά και αρνητικά σχόλια και προεκτάσεις.

Οι φωτογραφίες όμως της Samanta Lee με τα παιδικά φαγητά, επιτρέψτε μας να πούμε πως κερδίζουν εντυπώσεις και κλέβουν καρδιές. Στο blog της, το eatzybitzy.com, μπορεί να δει κανείς αμέτρητες ιδέες για παιδικά πιάτα, η μία ομολογουμένως καλύτερη από την άλλη. Εμείς επιλέξαμε δέκα από αυτές και σας τις παρουσιάζουμε με μεγάλο ενθουσιασμό! Πιστεύουμε πως θα συμφωνήσετε μαζί μας!

εντυπωσιακα χαριτωμενα παιδικα φαγητα

 

παιδικα φαγητα χαριτωμενα 1

παιδικα φαγητα χαριτωμενα 2

παιδικα φαγητα χαριτωμενα 3

παιδικα φαγητα χαριτωμενα 4

παιδικα φαγητα χαριτωμενα 5

παιδικα φαγητα χαριτωμενα 6

παιδικα φαγητα χαριτωμενα 7

παιδικα φαγητα χαριτωμενα 8

παιδικα φαγητα χαριτωμενα 9

παιδικα φαγητα χαριτωμενα 10

παιδικα φαγητα χαριτωμενα 11

Στο σημείο αυτό πρέπει να πούμε πως η Samantha δεν είναι επαγγελματίας αλλά μια μαμά και νοικοκυρά και πως όλο αυτό το ξεκίνησε ως μια προσπάθεια για να πείσει τη μικρή της κόρη να  τρώει καλύτερα…

Επισκεφθείτε το blog της Samantha για να βρείτε οδηγίες για τα περισσότερα από τα παιδικά φαγητά που σας δείξαμε ή ακολουθήστε την στο instagram για να βλέπετε ό,τι καινούριο ανεβάζει. Η δουλειά της είναι πραγματικά πολύ καλή!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *