ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΤΡΑΠΕΖΙΟΥ ΜΕ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΣΕ VINTAGE ΦΛΙΤΖΑΝΙΑ!

Φτιάξτε μόνοι σας μια εντυπωσιακή διακοσμηση τραπεζιου με λουλουδια σε vintage φλιτζάνια δημιουργώντας τις δικές σας συνθέσεις λουλουδιών μικρού μεγέθους με εύκολο τρόπο. Απλά τοποθετείστε τα λουλούδια μέσα στο φλιτζάνι χρησιμοποιώντας ένα μικρό σφουγγάρι ανθοδετικής ή ένα μικρό βαζάκι.

Αντί λοιπόν να αρκεστείτε σε μια ή δύο μεγάλες ανθοδέσμες τοποθετημένες στο τραπέζι ή το μπουφέ, μπορείτε να διακοσμήσετε με διακριτικό, πανέμορφο και καθόλου ενοχλητικό τρόπο (αναφερόμαστε στην ανεμπόδιστη οπτική επαφή μεταξύ των καλεσμένων) πολλά σημεία του χώρου. Εάν επιπλέον επιλέξετε vintage φλιτζάνια για ανθοδοχεία θα έχετε ένα τέλειο αποτέλεσμα.

Η διακοσμηση τραπεζιου με λουλουδια σε vintage φλιτζανια ταιριάζει απόλυτα σε ένα tea party, σε μια βάπτιση, σε ένα ρομαντικό πάρτυ και φυσικά σε ένα γαμήλιο πάρτυ. Συνδυάζεται τέλεια με υλικά όπως η δαντέλα και η λινάτσα.

Εντυπωσιακη διακοσμηση τραπεζιου με λουλουδια σε vintage φλυτζανια!

διακοσμηση τραπεζιου με λουλουδια

  1. Σύνθεση λουλουδιών σε φλιτζάνι, το οποίο μάλιστα εδώ τοποθετήθηκε στη κορυφή μιας τούρτας (cake topper). Οδηγίες στο ruffledblog.com
  2. Πανέμορφη σύνθεση από μαργαρίτες σε φλιτζάνι. Source: www.stylemepretty.com via www.flamingpetal.co.nz
  3. Ρομαντική σύνθεση τριαντάφυλλων για γαμήλια δεξίωση. Source: www.vandoak.com
  4. Πολύ ωραία ανοιξιάτικη σύνθεση λουλουδιών σε φλιτζάνι σε αποχρώσεις του ροζ και του κίτρινου. Source: www.hearthandmade.co.uk
  5. Το γνωστό ανοιξιάτικο φυτό βιολέτα ή μενεξές έχει φυτευτεί σε ένα vintage φλιτζάνι. Source: www.weddingchicks.com via kinsereventcompany.blogspot.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *