ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΜΕ ΝΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΤΙ ΣΑΣ!

Μια ακόμη πρωτότυπη ιδέα για τη διακόσμηση ενός παιδικού πάρτι γενεθλίων ή ακόμη και ενός πάρτι ενηλίκων είναι η διακοσμηση με νημα! Στο διαδίκτυο βρήκαμε αρκετά πάρτι που είχαν σαν θέμα το νήμα και … το πλέξιμο, εξ’ ου και η διακόσμηση που θα δείτε!

Ρίξτε λοιπόν μια ματιά στις προτάσεις που ακολουθούν, διαλέξτε νήματα σε όμορφα, έντονα και χαρούμενα χρώματα και δώστε μια ζεστή νότα στο επόμενο πάρτι σας!

Ιδεες για διακοσμηση με νημα

διακοσμηση με νημα 1

  1. Μια πολύ-πολύ όμορφη γιρλάντα από το cupcakewishesandbirthdaydreams.blogspot.gr. Τα cupcakes είναι στην πραγματικότητα μικρά πον πον που κολλήθηκαν μέσα σε χαρτάκια για cupcakes! Αν θέλετε να μάθετε πώς γίνονται τα πον πον μπορείτε να διαβάσετε το post μας Αξιολατρευτα Angry Birds απο πον πον.
  2. Στο onesheepishgirl.blogspot.gr θα βρείτε αναλυτικές οδηγίες για να φτιάξετε τη γιρλάντα με τα πολύχρωμα κουβάρια!
  3. Στο πάρτι που είδαμε στο bugger-dixonline.blogspot.gr άδειες κορνίζες “τυλίχτηκαν” με νήμα και διακόσμησαν τον τοίχο πίσω από τον μπουφέ
  4. Ένα ακόμη πρωτότυπο φόντο για τον μπουφέ του πάρτι από το hasubtlerevelry.com.
  5. Μπάλες από νήμα μπορούν να κρεμαστούν από το κεντρικό φωτιστικό και να διακοσμήσουν το χώρο σας. Η φωτογραφία είναι από το theknottybride.com.
  6. Γιρλάντες με πον πον διαφορετικών μεγεθών και χρωμάτων από το honestlywtf.com.
  7. Αν φτιάξετε γιρλάντες με νήμα και μικρά πον πον μην παραλείψετε να “ντύσετε” με νήμα και ένα απλό μπουκάλι για να το μετατρέψετε σε ένα κομψό βάζο. Η φωτογραφία είναι από το www.inspiredbythis.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *