ΟΙ ΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ 2012 ΣΤΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ!

Ποιες είναι οι φετινές τάσεις για τη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση; Ποια είναι το χρώμα που θα κυριαρχήσει; Το ύφος; Τα υλικά;

χριστουγεννιατικη διακοσμηση: 2012-2013

ΛΕΥΚΟ: Φέτος, το σωστό χρώμα είναι το λευκό! Χιονισμένες διακοσμήσεις και αφράτα λευκά χριστουγεννιάτικα στεφάνια θα δώσουν την απαιτούμενη λάμψη στο σπίτι. Ο συνδυασμός χρώματος που είναι στη μόδα είναι το λευκό με το ασημί. Το δέντρο και η υπόλοιπη διακόσμηση έχουν όλα τα κλασικά στοιχεία όπως μπάλες, αστέρια και αγγέλους. Παραδοσιακά και λευκά Χριστούγεννα λοιπόν!!!

ΦΥΣΗ: Η φύση είναι πάλι η κύρια πηγή έμπνευσης. Κουκουνάρια, δάφνες και φρέσκα λουλούδια θα είναι πολύ δημοφιλή το 2012! Βρείτε φυσικά υλικά και συνδυάστε τα με φαντασία κι έμπνευση!

χριστουγεννιατικη διακοσμηση 5


Source: a2.sphotos.ak.fbcdn.net via Kathy Sue on Pinterest

DIY: Τα χειροποίητα στολίδια εκτός από οικονομικά είναι και πολύ δημοφιλή φέτος. Φτιάξτε στολίδια μόνοι σας ή μαζί με τα παιδιά σας και θα είστε μέσα στη μόδα αλλά και στο πνεύμα των Χριστουγέννων! Τα λευκά και σε γήινες αποχρώσεις πλεκτά στολίδια θα είναι πολύ στη μόδα!

 Μη ξεχνάτε πως πέρα από τις τάσεις που προστάζει κάθε φορά η μόδα, η χριστουγεννιατικη διακοσμηση πρέπει να αντανακλά το ιδιαίτερο προσωπικό γούστο του καθενός μας!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *