ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΑΡΤΥ ΜΕ ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟΥΣ!

 Ένα καθαρά αγορίστικο θέμα για πάρτυ γενεθλίων είναι χωρίς αμφιβολία το πάρτυ με θέμα τους δεινόσαυρους, για το οποίο σας έχουμε παρουσιάσει αρκετές ιδέες στο παρελθόν. Πέφτοντας πάνω όμως σε αυτή την ιδέα που θα σας δείξουμε σήμερα, σκεφτήκαμε πως αξίζει τον κόπο να την προσθέσουμε στη συλλογή μας για το συγκεκριμένο θεματικό πάρτυ που ενδιαφέρει πολλές αγορομάνες!

Για να φτιάξετε τα “μπισκοτα δεινοσαυροι” θα χρειαστείτε την αγαπημένη σας συνταγή για μπισκότα και τους μικρούς πλαστικούς δεινόσαυρους των παιδιών σας. Ουσιαστικά θα πρέπει να ετοιμάσετε τη ζύμη, να κόψετε με κουπ πατ τα μπισκότα και να πιέσετε είτε την πατούσα του παιχνιδιού για να φτιάξετε το αποτύπωμα του δεινόσαυρου, είτε ολόκληρο το παιχνίδι για να δώσετε την εντύπωση του απολιθώματος! Έπειτα ψήνετε τα μπισκότα όπως συνήθως!

μπισκοτα δεινοσαυροι-απολιθωματα δεινοσαυρων!

Η πρώτη φωτογραφία είναι από το buggieandjellybean.blogspot όπου θα βρείτε και περισσότερες φωτογραφίες από ένα πάρτυ με δεινόσαυρους.

μπισκοτα δεινοσαυροι 1

Και μια ακόμη φωτογραφία για να εμπνευστείτε, αυτή τη φορά από το piecesbypolly.com

μπισκοτα δεινοσαυροι 2

Συμβουλή: Σερβίρετε τα μπισκότα σας σε ένα χειροποίητο σταντ σαν αυτό που σας δείξαμε στο post μας “Χειροποίητο σταντ για γλυκά για ένα πάρτυ με δεινόσαυρους“.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *