ΔΩΡΕΑΝ ΕΚΤΥΠΩΣΙΜΑ ΓΙΑ ΠΑΡΤΙ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ!

Πολλοί τακτικοί αναγνώστες μας μας στέλνουν κατά καιρούς  e-mails και μας ζητούν περισσότερα θέματα για πάρτι γενεθλίων με θέμα το ποδόσφαιρο. Είναι κάτι το οποίο δε μας εκπλήσσει καθώς όλοι γνωρίζουμε την αγάπη που έχουν τα αγόρια μας για το ποδόσφαιρο.

Παλαιότερα είχαμε παρουσιάσει θέματα για μενού για πάρτι με θέμα το ποδόσφαιρο, για τούρτες ποδοσφαίρου, για πάρτι με θέμα το ποδόσφαιρο αλλά και πολλές προσκλήσεις-αθλητικές φανέλες! Σήμερα θα σας δώσουμε τη δυνατότητα να εκτυπώσετε δωρεάν διάφορα πραγματάκια που θα στολίσουν όμορφα τον μπουφέ οποιουδήποτε ποδοσφαιρικού πάρτι! 

δωρεαν εκτυπωσιμα για παρτι με θεμα το ποδοσφαιρο!

Ξεκινάμε με τις ετικέτες για τα μπουκαλάκια του νερού.

Οι διαστάσεις της κάθε ετικέτας είναι 21 cm x 4 cm. Πατώντας στον παραπάνω σύνδεσμο θα δείτε το αρχείο σε μορφή pdf το οποίο μπορείτε να εκτυπώσετε άμεσα ή να το σώσετε στον υπολογιστή σας και να το εκτυπώσετε όταν θα το χρειαστείτε.

Τα  cupcakes εξακολουθούν και είναι πολύ στη μόδα και γι΄αυτό το λόγο σκεφτήκαμε να φτιάξουμε τα χαρτάκια με τα οποία μπορείτε να τα τυλίξετε. Ακολουθήστε την ίδια διαδικασία όπως και πριν κι εκτυπώστε δωρεάν τα χαρτάκια για τα cupcakes σας!

Τέλος, μπορείτε να εκτυπώσετε τα παρακάτω toppers για να διακοσμήσετε τα cupcakes και τον υπόλοιπο μπουφέ του πάρτι!

Η φίλη Θεοδώρα, πολύ ευγενικά, μας ζήτησε τα εκτυπώσιμα σε μπλε χρώμα κι εμείς δε μπορούσαμε φυσικά να της το αρνηθούμε. Έτσι, μπορείτε κι εσείς να κατεβάσετε σε μπλε χρώμα τις ετικέτες για τα μπουκάλια του νερού, τα toppers και τα χαρτάκια για τα cupcakes πατώντας στον σύνδεσμο της αντίστοιχης φωτογραφίας.

 


Comments

ΔΩΡΕΑΝ ΕΚΤΥΠΩΣΙΜΑ ΓΙΑ ΠΑΡΤΙ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ! — 5 Comments

 1. ΓΕΙΑ ΣΑΣ! ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΤΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΜΠΛΕ ΦΟΝΤΟ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ;

 2. Θα ήταν εύκολο να μας φτιάξετε εκτυπώσιμο υλικό και για πάρτυ με θέμα το μπάσκετ; Σας ευχαριστώ πολύ πολύ

  • Δυστυχώς, εξαιτίας της πίεσης χρόνου και του φόρτου εργασίας δε θα μπορέσουμε αυτή τη φορά να βοηθήσουμε.
   Εκτυπώσιμα για μπάσκετ υπάρχουν στον προγραμματισμό μας αλλά όχι για το άμεσο μέλλον.
   Σας ευχαριστούμε πολύ.

 3. Καλημέρα σας ήθελα να παρακαλέσω μήπως μπορείτε να φτιάξετε τα ίδια εκτυπώσιμα για πάρτι ποδοσφαίρου σε κίτρινο. Ο γυιός μου θα ξετρελαθεί να τα φτιάξουμε για τα γενεθλιά του.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *