ΕΥΚΟΛΗ ΤΟΥΡΤΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΙΑ:ΕΡΓΟΤΑΞΙΟ ΣΕ 5′!

Μπορεί μια απλή τούρτα να γίνει εντυπωσιακή και να κερδίσει το θαυμασμό των παιδιών σας; Μπορεί και μάλιστα με πολύ λίγες κινήσεις, πιστέψτε μας! Εάν δεν έχετε πολύ χρόνο αλλά θέλετε να φτιάξετε μια τούρτα που θα αρέσει στο παιδί σας αλλά και στους φίλους του τότε δοκιμάστε να φτιάξετε αυτήν την πολύ ευκολη τουρτα στήνοντας ένα εργοτάξιο με τα παιχνιδια των παιδιών σας.

Για να φτιάξετε αυτήν την πολύ ευκολη τουρτα για γενεθλια θα χρειαστείτε

 

ευκολη τουρτα για αγορια

  • Μια απλή τούρτα που θα φτιάξετε μόνοι σας ή θα αγοράσετε από το ζαχαροπλαστείο της γειτονιάς σας. Μπορείτε να διαλέξετε όποια γεύση θέλετε αν και μια σοκολατένια τούρτα θα είναι τέλεια για το συγκεκριμένο θέμα. Εξάλλου ποιος μπορεί να πει όχι σε μια σοκολατένια τούρτα; Διαλέξτε ή φτιάξτε μια τούρτα αρκετά μεγάλη και «πλούσια» που να φαίνεται χορταστική στα μάτια των παιδιών…Μη ξεχάσετε να ρίξετε επάνω της πολύ πολύ κουβερτούρα σε νιφάδες!
  • Μερικά κίτρινα οχήματα για σκληρές δουλειές που τόσο αγαπούν τα αγόρια!!!

Διακοσμηση για την ευκολη τουρτα εργοταξιο

Η διακόσμηση για αυτήν την ευκολη τουρτα για γενεθλια δεν θα σας πάρει πάνω από 5’. Αφήστε το παιδί σας να σας βοηθήσει, θα το διασκεδάσετε πολύ περισσότερο!

Κόψτε ένα αρκετά μεγάλο κομμάτι από το επάνω μέρος της τούρτας (μην το πετάξετε, θα το σερβίρετε στους καλεσμένους σας αργότερα). Τοποθετήστε τα οχήματά έτσι ώστε να φαίνεται πως στο εργοτάξιο επικρατεί αναβρασμός! Οι εκσκαφείς με τις φαγάνες τους πρέπει να σκάβουν και να μεταφέρουν «σοκολατένιο» χώμα!

Η ιδέα έρχεται από το modernparentsmessykidscake και απευθύνεται στους γονείς που ίσως δεν έχουν το χρόνο αλλά θέλουν πολύ να φτιάξουν μια όμορφη τούρτα για τα γενέθλια των παιδιών τους!

Εάν σας αρέσει η ιδέα του “εργοτάξιου” και διαθέτετε περισσότερο χρόνο, διαβάστε επίσης και προηγούμενο άρθρο για τούρτα εργοτάξιο


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *