ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΦΑΝΑΡΑΚΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ!

Μια από τις πιο δημοφιλείς χειροτεχνίες για το Πάσχα είναι χωρίς αμφιβολία τα φαναράκια που μπορούμε να φτιάξουμε για να κρατήσουν τα παιδιά στην Περιφορά του Επιταφίου τη Μεγάλη Παρασκευή ή για να μας βοηθήσουν να μεταφέρουμε με ασφάλεια το Άγιο Φως στο σπίτι μας το βράδυ της Ανάστασης!

Φυσικά αν ετοιμάζετε ένα πασχαλινό πάρτυ γενεθλίων μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα φαναράκια που θα σας δείξουμε και για να διακοσμήσετε το σπίτι σας ή για να τα προσφέρετε σαν δωράκια στους καλεσμένους σας!

Ας δούμε όμως μερικές ιδέες για να φτιάξουμε υπέροχα φαναρακια για το Πασχα!

DIY φαναρακια για το Πασχα!

Η πρώτη ιδέα είναι να πάρετε βάζα κουζίνας, να τα διακοσμήσετε και με λίγο σύρμα να φτιάξετε το χερούλι από το οποίο θα μπορούν τα παιδιά να το κρατάνε. Η φωτογραφία είναι από το wildnprecious.com

φαναρακια για το Πασχα 1Και μια πιο ρομαντική διακόσμηση από το vipderoos.blogspot

φαναρακια για το Πασχα 4Μια διαφορετική πρόταση για ένα φαναράκι που φτιάχτηκε από μια άδεια κονσέρβα. Οι αναλυτικές οδηγίες στο  charlottehupfieldceramics.com.

φαναρακια για το Πασχα 3Για το τέλος αφήσαμε μια ελληνική πρόταση που μας άρεσε πάρα πολύ. Τα φαναράκια αυτά τα έφτιαξαν μικρά παιδάκια (με τη βοήθεια της δασκάλας τους φυσικά) από άδεια κουτιά γάλακτος! Περισσότερες φωτογραφίες αλλά και τις οδηγίες θα βρείτε στο froufroukataskeves.blogspot.

φαναρακια για το Πασχα 2


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *