ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΦΑΝΕΛΑ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ!

Πριν από λίγες μέρες λάβαμε ένα μήνυμα από μια φίλη του genethlia.gr που μας ζητούσε να ετοιμάσουμε για το γιο της μια πρόσκληση με τη φανέλα της αγαπημένης του ομάδας, του Παναιτωλικού. Έτσι και εμείς βρήκαμε λίγο χρόνο και σχεδιάσαμε την πρόσκληση για τα γενέθλια του μικρού! Ελπίζουμε να του αρέσει!

Ας δούμε όμως πώς μπορείτε να εκτυπώσετε και εσείς αν θέλετε την συγκεκριμένη πρόσκληση…

Πως θα φτιαξετε την προσκληση φανελα Παναιτωλικος

προσκληση φανελα Παναιτωλικος 1

  • Εκτυπώστε την πρόσκληση σε λεπτό χαρτόνι που μπαίνει σε εκτυπωτή (ζητήστε το στα βιβλιοχαρτοπωλεία) ή σε φωτογραφικό χαρτί.
  • Κόψτε περιμετρικά τη φανέλα και διπλώστε στο λαιμό στο σημείο που υπάρχει η διακεκομμένη γραμμή (αναλυτικές οδηγίες με φωτογραφίες θα βρείτε στο post προσκληση φανελα Ronaldo).
  • Γράψτε το κείμενο στο εσωτερικό της πρόσκλησης και με ένα μαρκαδοράκι γράψτε στο πίσω μέρος της φανέλας το όνομα των παιδιών που θα καλέσετε στο πάρτι, το όνομα του παιδιού που γιορτάζει ή το όνομα του αγαπημένου σας παίκτη!

Αν και εσείς θέλετε να σχεδιάσουμε δωρεάν μια πρόσκληση με την αγαπημένη σας ομάδα μπορείτε να μας το ζητήσετε αφήνοντάς μας ένα σχόλιο. Θα σας παρακαλούσαμε μόνο να υπολογίσετε πως για να ετοιμάσουμε και να αναρτήσουμε την πρόσκληση θα χρειαστούμε ένα εύλογο χρονικό διάστημα!


Comments

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΦΑΝΕΛΑ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ! — 1 Comment

  1. Αγαπητοί συγχαρητήρια για τις προτοτυπες ιδεες/προσκλήσεις. Θα θέλαμε για το γιο μας Κυριάκο τη φανέλα της Ανόρθωσης με τον αριθμό 10 χωρίς όνομα όσο πιο σύντομα μπορείτε. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Χρυστάλλα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *