ΖΩΑΚΙΑ-ΦΡΟΥΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΟΥΦΕ!

Αυτά τα φρούτα είναι διαφορετικά από αυτά που έχουμε συνηθίσει. Δεν είναι μεταλλαγμένα είναι  όμως μεταμορφωμένα σε τρισχαριτωμένα ή τρομακτικά ζωάκια. Η πρωτότυπή τους εμφάνιση θα ενθουσιάσει τα μικρά αλλά και τα μεγαλύτερα παιδιά.

Για έναν λοιπόν υγιεινό αλλά δελεαστικό και πρωτότυπο μπουφέ, έχουμε σήμερα να σας προτείνουμε τα μοναδικά ζωακια-φρουτα!

αστεια φρουτα για παρτυ

Ξεκινάμε με την πιο χαριτωμένη, κατά την άποψή μας, ιδέα που είναι ένα δελφίνι φτιαγμένο από μια μπανάνα.  φρουτα για παρτυ δελφινι

Τη φωτογραφία τη βρήκαμε στο tumbIr.com χωρίς οδηγίες οι οποίες προφανώς όμως και δε χρειάζονται.

Συνεχίζουμε με έναν εκπληκτικό βάτραχο ο οποίος πριν γίνει βάτραχος δεν ήταν πρίγκηπας παρά ήταν ένα ταπεινό πράσινο μήλο! Στο spoonful.com μπορείτε, εάν θέλετε, να βρείτε τις οδηγίες.

φρουτα για παρτυ βατραχος

Η τρίτη μας πρόταση, την οποία την είδαμε στο canadianfamily.ca,  είναι το ποντίκι από αχλάδι!

φρουτα για παρτυ αχλαδι ποντικος

Τα καρπούζια είναι ίσως τα φρούτα που επιτρέπουν περισσότερο από οποιαδήποτε άλλα φρούτα, να εξασκήσει κανείς επάνω τους τη γλυπτική τέχνη. Το συγκεκριμένο καρπούζι μεταμορφώθηκε  από το solidrecipe.com σε γλυκύτατο γουρουνάκι!

φρουτα για παρτυ καρπουζι γουρουνι

Για το τέλος αφήσαμε ένα από τα πιο επικίνδυνα ζώα του πλανήτη, τον κροκόδειλο. Εμείς δε θα τον φοβηθούμε και θα τον βάλουμε στο κέντρο του μπουφέ μας! Αρκεί να έχουμε προμηθευθεί αρκετούς ανανάδες!

φρουτα για παρτυ κροκοδειλος ανανας

Η φωτογραφία είναι από το flickr.com.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *