“ΓΙΓΑΝΤΙΑ” ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΠΑΡΤΙ!

Το σημερινό μας θέμα έχει να κάνει με τη διακοσμηση παρτι σε μεγάλες διαστάσεις. Όταν όμως λέμε μεγάλες εννοούμε από XXL κι επάνω!!! Θα δούμε δηλαδή πέντε πολύ όμορφες ιδέες για να φτιάξουμε πολύ μεγάλα πράγματα και να διακοσμήσουμε με αυτά το πάρτι μας.

Το σίγουρο είναι πως εάν ψάχνετε πώς να “γεμίσετε” τον χώρο που θα γίνει το πάρτι δε θα βρείτε ωραιότερες ιδέες!

διακοσμηση παρτι σε μεγαλες διαστασεις

Τεράστια γιρλάντα με κρόσσια που μπορείτε να φτιάξετε με χαρτί γκοφρέ. Θα χρειαστείτε όμως το ρολό και όχι τα μικρότερα κομμάτια γιατί αυτό θα σας δυσκολέψει αρκετά. Στην πηγή υπάρχει αναλυτικό tutorial.

Εδώ πρόκειται για μια δύσκολη και χρονοβόρα χειροτεχνία με εντυπωσιακό όμως αποτέλεσμα. Τα τεράστια λουλούδια Ίσως είναι υπερβολικά για ένα πάρτι γενεθλίων, μπορούμε όμως να τα φανταστούμε σε διακόσμηση για γάμο. Θα μας άρεσε πολύ! Δείτε στην πηγή όλες τις οδηγίες.

Βρείτε μπαλόνια σε πολύ μεγάλες διαστάσεις, γεμίστε τα με ήλιον και κρεμάστε τους κορδέλες. Το ίδιο μπορείτε να κάνετε και με τα απλά μπαλόνια αρκεί να τα κρεμάσετε από κάπου.

Τεράστια πομ πομ που μπορείτε να φτιάξετε με μεταξόχαρτο ή με γκοφρέ χαρτί. Εάν έχετε ξαναφτιάξει πομ πομ τότε αυτή είναι μια  πολύ εύκολη χειροτεχνία για εσάς. Εάν όχι μπορείτε να δείτε στην πηγή της φωτογραφίας ή σε παλαιότερη ανάρτησή μας αναλυτικό tutorial.

Κεριά γενεθλίων σε γιγάντιες διαστάσεις μπορείτε να φτιάξετε εύκολα αρκεί να βρείτε μεγάλα κυλινδρικά χαρτόνια τα οποία θα βάψετε και θα διακοσμήσετε ανάλογα με το γούστο σας και με τα χρώματα του πάρτι. Θα χρειαστείτε επίσης σχοινί για να φτιάξετε το φυτίλι, χρώματα, ψαλίδια και χαρτόνι. Στην πηγή υπάρχουν αναλυτικές οδηγίες και φωτογραφίες.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *