Γιορτινο τραπεζι με φαντασια!5 super ιδεες!

Οι γιορτές πλησιάζουν κι επειδή δε θέλουμε να μας βρουν απροετοίμαστους, ψάξαμε και βρήκαμε πέντε τρόπους που θα κάνουν το φετινό γιορτινο τραπεζι μας ξεχωριστό από την άποψη της εμφάνισης τουλάχιστον.

Είναι κάτι που όλοι το θέλουμε αφού το τραπέζι των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς είναι το σημαντικότερο τραπέζι της χρονιάς για τις περισσότερες ελληνικές οικογένειες.

Δημιουργικο γιορτινο τραπεζι για τα Χριστουγεννα και την Πρωτοχρονια!

γιορτινο τραπεζι με φαντασια

  1. Στο tasteofhome.com βρήκαμε αυτό το ψωμί με τον Άι Βασίλη μαζί με πολύ καλές οδηγίες για την παρασκευή του. Περιληπτικά θα σας πούμε πως αφού σχηματίσουμε με τη ζύμη μας το κεφάλι του Άι Βασίλη, κόβουμε την υπόλοιπη ζύμη σε μικρές λωρίδες για να φτιάξουμε τα γένια του. Σε χτυπημένο κρόκο αβγού ρίχνουμε κόκκινο χρώμα ζαχαροπλαστικής και με το πινέλο μας βάφουμε το καπέλο, τα μάγουλα και τη μύτη του . Είμαστε σίγουροι πως όποιος καταφέρει να το φτιάξει θα κλέψει τις εντυπώσεις.
  2. Στο spoonful.com έφτιαξαν ένα συγκλονιστικό χριστουγεννιάτικο δέντρο με τορτίγιας με σπανάκι. Ακόμη κι εάν δε βρούμε τορτίγιας σε πράσινο χρώμα αξίζει τον κόπο να το φτιάξουμε.
  3. Την πίτσα χιονάνθρωπο την είδαμε στο deliacreates.com. Μας αρέσει γιατί είναι εύκολη και τα παιδιά θα τη λατρέψουν.
  4. Ακόμη και με τα κλασικά λουκανοπιτάκια και με λίγο χρόνο στη διάθεσή μας θα μπορέσουμε να φτιάξουμε εντυπωσιακά πράγματα όπως το στεφάνι που έφτιαξαν στο freefunchristmas.com.
  5. Η σαλάτα δε μπορεί να λείπει από κανένα τραπέζι κι έτσι η ιδέα με τα μπροκολάκια και τα κουνουπιδάκια από το amandanothingmore.blogspot θα μας φανεί χρήσιμη.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *