ΓΥΑΛΙΝΕΣ ΤΟΥΡΤΙΕΡΕΣ ΜΕ ΚΑΠΑΚΙ Η ΧΩΡΙΣ!!!

Το ότι οι τούρτες μας φαίνονται πολύ πιο όμορφες όταν είναι τοποθετημένες σε εντυπωσιακές ψηλές τουρτιέρες, νομίζουμε πως είναι κάτι που ξέρουμε όλοι! Και σίγουρα όσοι θαυμάζουμε τις φωτογραφίες από τα όμορφα πάρτυ που βρίσκουμε στο διαδίκτυο έχουμε προσέξει τα πανέμορφα cake stands στα οποία σερβίρονται οι τούρτες!

Σήμερα λοιπόν αποφασίσαμε να σας προτείνουμε μερικές πολύ κομψές γυαλινες τουρτιερες που επιλέξαμε από γνωστά ελληνικά e-shops. Εσείς ρίξτε μια ματιά και διαλέξτε αυτή που θα ταιριάζει καλύτερα στο δικό σας πάρτυ!

Εντυπωσιακες γυαλινες τουρτιερες!

γυαλινες τουρτιερες 1.11. Βάση για κέϊκ γυάλινη, με την υπογραφή της Salt & Pepper. Διαθέτει πόδι και καπάκι γυάλινο για να σκεπάζετε τα κέϊκ σας. Διάμετρος 32cm. Για περισσότερες λεπτομέρειες Κάντε κλικ εδώ.

2. Γυάλινη τουρτιέρα με βάση και καπάκι με διαστάσεις 29x30cm.  Για περισσότερες λεπτομέρειες Κάντε κλικ εδώ.

3. Τουρτιέρα με γυάλινο καπάκι και πόδι στήριξης της Borgonovo, μοντέλο “Excalibur”. Διαστάσεις: Διάμετρος 31cm, ‘Υψος 26cm, Χώρα Κατασκευής: Ιταλία. Για περισσότερες λεπτομέρειες Κάντε κλικ εδώ.

4. Κλασσική τουρτιέρα με πόδι, από την εταιρεία Salt & Pepper. Έχει διάσταση 20cm και θυμίζει κάτι από τα παλιά! Για περισσότερες λεπτομέρειες Κάντε κλικ εδώ.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *