ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΜΕ ΦΑΚΕΛΟ “ΖΩΑΚΙΑ ΤΟΥ ΒΥΘΟΥ”!

Το καλοκαίρι πλησιάζει και τα καλοκαιρινά πάρτυ έρχονται! Και μιας και το πάρτυ με θέμα τα ζωάκια του βυθού είναι ό, τι πιο καλοκαιρινό σαν θέμα, σας ετοιμάσαμε μια αντίστοιχη πρόσκληση που ελπίζουμε να σας αρέσει!

Η πρώτη πρόσκληση που σας δίνουμε είναι μια πρόσκληση για παιδικό πάρτυ, γι αυτό και υπάρχει το κείμενο για να συμπληρώσετε εσείς τις πληροφορίες για το πάρτυ σας. Επειδή όμως η πρόσκληση με τα ζωάκια του βυθού θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί και σε άλλες περιστάσεις (όπως για παράδειγμα σε μια καλοκαιρινή σχολική γιορτή) σας δίνουμε και μια πρόσκληση όπου δεν υπάρχει κείμενο προκειμένου να συμπληρώσετε εσείς ό, τι σας ταιριάζει.

Βέβαια και για τις δύο προσκλήσεις υπάρχει και ο ασορτί φάκελος με θέμα τα ζωάκια του βυθού. Άν χρειάζεστε βοήθεια για το πώς θα φτιάξετε το φάκελο, μπορείτε να διαβάσετε το παλαιότερο post μας “Προσκλησεις γενεθλίων αεροπλάνο”.

Εκτυπωστε την καλοκαιρινη προσκληση με ή χωρις κειμενο αλλα και τον ασορτι φακελο!

Για να εκτυπώσετε την πρόσκληση κάντε κλικ εδώ ή στο σύνδεσμο που βρίσκεται κάτω από τη φωτογραφία. Αν πάλι θέλετε την συγκεκριμένη πρόσκληση χωρίς το κείμενο -προκειμένου να γράψετε το δικό σας- κάντε κλικ εδώ.

Για να εκτυπώσετε τον φακελο με τα ζωάκια του βυθού, κάντε κλικ εδώ ή στο σύνδεσμο που βρίσκεται κάτω από τη φωτογραφία.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *