ΚΑΡΧΑΡΙΕΣ ΓΙΑ ΕΝΑ “ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ”ΠΑΡΤΙ!

Οι καρχαριες μπορούν να γίνουν ένα πολύ ωραίο θέμα για πάρτι για τα αγόρια της προσχολικής ηλικίας αλλά και για λίγο μεγαλύτερα. Ανάλογα με την ηλικία του παιδιού, θα δώσετε και το βαθμό “επικινδυνότητας” στο πάρτι.

Για τα μικρά αγόρια μπορείτε να σκεφτείτε “χαριτωμένα καρχαριάκια” αλλά τα μεγαλύτερα θα είναι περισσότερο χαρούμενα με πιο άγριους και απειλητικούς καρχαρίες.

Δείτε μερικές δικές μας προτάσεις τις οποίες μπορείτε να χρησιμοποιήσετε εάν ψάχνετε ένα ενδιαφέρον θέμα για το πάρτι γενεθλίων των αγοριών σας.

καρχαριες, καρχαριες, καρχαριες

καρχαριες σκηνικο

Φτιάξτε  ένα σκηνικό για τη φωτογράφιση του εορτάζοντα, της οικογένειας και των καλεσμένων του. Πάρτε την ανάλογη πόζα και κάντε το πάρτι σας αξέχαστο. Το σκηνικό με τα σαγόνια του καρχαρία που βρήκαμε στο itsthelife.typepad.com μας ενθουσιάσασε! Πάρτε χαρτόνια, κόντρα πλακέ ή ό,τι άλλο υλικό σας βολεύει και φτιάξτε το δικό σας μοναδικό σκηνικό φωτογράφισης!

Βρείτε κι άλλες ιδέες για τη φωτογράφιση πάρτι στο απιθανα σκηνικα για φωτογραφιες παιδικου παρτι! Πιστεύουμε πως αξίζει πραγματικά να ασχοληθεί κανείς με αυτό το κομμάτι του πάρτι γιατί είναι διασκεδαστικό και θα μείνει αποτυπωμένο για πάντα.

καρχαριες facepainting

Εάν προσλάβετε κάποιον ειδικό μπορείτε στις δραστηριότητες για το πάρτι να συμπεριλάβετε και το face painting. Εάν πάλι, “πιάνει” έστω και λίγο το χέρι σας μπορείτε με οδηγίες που θα βρείτε σε προηγούμενη ανάρτησή μας για face painting να τα καταφέρετε και μόνοι σας πολύ καλά.

Με λίγη “γλυπτική” σε ένα καρπούζι ή σε ένα αγγούρι μπορείτε να φτιάξετε εντυπωσιακούς καρχαρίες για το μπουφέ του πάρτι!

Μπορείτε να διακοσμήσετε απλά cupcakes με πτερύγια καρχαρία τα οποία θα φτιάξετε με μαύρη ζαχαρόπαστα.

Ή να βυθίσετε ζαχαρωτά σχε σχήμα καρχαρία μέσα σε μπλε ζελέ! Είναι μια απλή, όμορφη και νόστιμη ιδέα!

Στο lifeofwassmer.blogspot βρήκαμε αυτήν την τούρτα καρχαρία και μας άρεσε γιατί ενώ φαίνεται δύσκολη, η δεύτερη φωτογραφία την κάνει να φαίνεται πολύ ευκολότερη!

καρχαριες τουρτα


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *