ΓΙΟΡΤΙΝΗ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΜΕ ΚΕΡΙΑ ΠΟΥ ΕΠΙΠΛΕΟΥΝ!

Χριστούγεννα χωρίς κεριά δε γίνεται γι΄αυτό και εμείς σας έχουμε ήδη παρουσιάσει πώς μπορείτε να διακοσμήσετε το σπίτι σας με χριστουγεννιάτικα κεριά. Σήμερα θα γίνουμε λίγο πιο συγκεκριμένοι και θα σας δώσουμε μερικές ιδέες για να διακοσμήσετε το σπίτι σας με χριστουγεννιάτικα κερια που επιπλεουν!

Η κεντρική ιδέα είναι η εξής: Γεμίζετε με νερό ένα βάζο, βάζετε μέσα κουκουνάρες, μικρά κλαδιά από έλατο, γκι, λουλούδια ή φρούτα(!) και προσθέτετε τα κεριά. Το αποτέλεσμα όπως θα δείτε είναι πραγματικά πολύ όμορφο.

Ιδεες διακοσμησης με κερια που επιπλεουν

κερια που επιπλεουν 3

  1. Σε μεγάλα κυλινδρικά βάζα  μπορείτε να βάλετε ολόκληρα φρούτα -χειμωνιάτικα αφού μιλάμε για χριστουγεννιάτικη διακόσμηση-να τα γεμίσετε με νερό και να προσθέσετε ένα κεράκι. Τα φρούτα θα “καθίσουν” ενώ το κεράκι σας θα επιπλέει στο νερό. Η φωτογραφία είναι από έναν πολύ όμορφο γάμο που βρήκαμε στο www.emilydewan.com.
  2. Ένα κατακόκκινο τριαντάφυλλο στον πάτο του βάζου κάνει τη διαφορά σ’ αυτήν την πολύ όμορφη πρόταση του manualidadesdehogar.com.
  3.  www.sheilazellerinteriors.com.
  4. Αν προσθέσετε κράνμπερι σε ένα απλό γυάλινο βαζάκι γεμάτο με νερό και το διακοσμήσετε και με μια κορδέλα θα έχετε μια πολύ όμορφη χριστουγεννιάτικη σύνθεση με κερια που επιπλεουν. Η ιδέα είναι από το onlinepinboard123.blogspot.gr.
  5. Οι κουκουνάρες είναι συνδεδεμένες με τη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση γι’ αυτό και η συγκεκριμένη πρόταση για μια χριστουγεννιάτικη σύνθεση με κερια που επιπλεουν είναι άκρως πετυχημένη. Την φωτογραφία την βρήκαμε στο www.flickr.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *