ΚΟΡΙΤΣΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΤΙ LALALOOPSY!

Σήμερα, θα σας δείξουμε μερικές όμορφες ιδέες που βρήκαμε στο διαδίκτυο για ένα πολύ κοριτσίστικο πάρτι lalaloopsy. Εάν δε γνωρίζετε ποιες είναι οι lalaloopsy, να σας τις συστήσουμε πρώτα από όλα. Είναι αυτές οι πολύ χαριτωμένες κούκλες που έχουν κουμπιά αντί για μάτια, μοναδικά μαλλιά σε διάφορα ζωηρά χρώματα και πολύ όμορφα ρουχάκια.

Στην πραγματικότητα είναι κούκλες φτιαγμένες από κουρελάκια που ζωντάνεψαν κατά ένα μαγικό τρόπο όταν ράφτηκε και η τελευταία κλωστή τους!

κοριτσιστικο παρτι lalaloopsy

Τα έντονα, ζεστά και ζωηρά χρώματα κυριαρχούν σε αυτό το πάρτι.

Στολίστε το τραπέζι και το μπουφέ με τις κούκλες lalaloopsy που, όπως βλέπετε, πάνε παντού. Θα δώσουν πολύ χρώμα με μια παιχνιδιάρικη διάθεση. Μικρή ή μεγάλη, κάθε lalaloopsy θα βρει μια θέση στο τραπέζι σας!

Διακοσμήστε το μπουφέ αλλά και όλο το σπίτι με πολύχρωμα μπαλόνια και γιρλάντες. Μη ξεχνάτε, όσο περισσότερο χρώμα υπάρχει, τόσο καλύτερα.

κοριτσιστικο παρτι lalaloopsy: τουρτες και γλυκα

Εάν έχετε νήμα, πολύχρωμα κουμπιά και μικρές κουκλίτσες (που σίγουρα έχετε)  μπορείτε να στολίσετε και την πιο απλή λευκή τούρτα και να την κάνετε τόσο όμορφη. Πατώντας στο σύνδεσμο της φωτογραφίας θα βρείτε αναλυτικές οδηγίες και φωτογραφίες.

Εάν γνωρίζετε την τεχνική της  ζαχαρόπαστας μπορείτε να καλύψετε ολόκληρες τούρτες ή να φτιάξετε οποιαδήποτε φιγούρα για τη διακόσμηση της τούρτας.

 

Μια τούρτα “πισίνα” για τις μικρές κουκλίτσες μας

Cupcakes και μπισκότα lalaloopsy για τα κεράσματα του πάρτι!

κοριτσιστικο παρτι lalaloopsy μπισκοτα

genethlia.gr

Δείτε μερικές πολύ απλές οδηγίες για να φτιάξετε τα παραπάνω μπισκότα, σε προηγούμενη ανάρτησή μας Μπισκότα Lalaloopsie!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *