ΚΟΡΙΤΣΙΣΤΙΚΕΣ ΤΟΥΡΤΕΣ LALALOOPSY!

Αν έχετε διαβάσει το παλαιότερο post μας με τίτλο πάρτι Lalaloopsy σίγουρα θα είδατε τις πολύ όμορφες τουρτες Lalaloopsy  που σας προτείναμε εκεί! Βέβαια “χαζεύοντας” τις συγκεκριμμένες τούρτες ίσως να θεωρήσατε πως το να τις φτιάξετε μόνοι σας είναι κάτι που ξεπερνάει τις δυνατότητές σας!

Σήμερα θέλουμε να αποδείξουμε το ακριβώς αντίθετο δείχνοντάς 5 διαφορετικούς τρόπους για να φτιάξετε μια εντυπωσιακή τούρτα Lalaloopsy  και να επιλέξετε αυτόν που ανταποκρίνεται στις δυνατότητές σας!!!

5 τροποι για να φτιαξετε τουρτες Lalaloopsy

τουρτες Lalaloopsy 1

  1. Ένας εύκολος τρόπος για να φτιάξετε μια τούρτα Lalaloopsy είναι να ετοιμάσετε μια απλή τούρτα που θα καλύψετε με ζαχαρόπαστα και θα τη διακοσμήσετε με μικρές κουκλίτσες Lalaloopsy (αφού διαβάζετε αυτό το post είμαστε σίγουροι πως θα έχετε αρκετές στο σπίτι σας!!!). Η φωτογραφία είναι από το  littlebigco.blogspot.com.au.
  2. Στην ίδια λογική με την προηγούμενη ιδέα, μπορείτε να διακοσμήσετε την τούρτα σας με μικρές Lalaloopsy που όμως θα φτιάξετε μόνοι σας με ζαχαρόπαστα! Πώς θα φτιάξετε μια κουκλίτσα Lalaloopsy; Την απάντηση θα τη βρείτε στο cake.corriere.it όπου οι φωτογραφίες βήμα προς βήμα σίγουρα θα σας βοηθήσουν πολύ!
  3. Σε μια τούρτα Lalaloopsy τα πολύχρωμα κουμπιά αποτελούν το απόλυτο must! Διακοσμήστε λοιπόν μια απλή τούρτα με κουμπιά ζαχαρόπαστας (στο εμπόριο κυκλοφορούν “καλούπια” για να τα φτιάξετε), προσθέστε και ένα μίνι μπάνερ με σημαιάκια και είστε έτοιμοι! Στο sewcraftcreate.com θα βρείτε οδηγίες για να φτιάξετε τα κουμπιά από καραμελάκια candy melts αλλά και το μπάνερ της φωτογραφίας.
  4. Ένας διαφορετικός τρόπος για να στολίσετε μια τούρτα Lalaloopsy είναι να προσθέσετε στην κορυφή ένα μπισκότο με το πρόσωπο της αγαπημένης κουκλίτσας! Οδηγίες στα ελληνικά για να το φτιάξετε θα βρείτε στην παλαιότερη ανάρτησή μας Μπισκότα Lalaloopsy. Η τούρτα της φωτογραφίας είναι από το  sweetshopnatalie.blogspot.gr.
  5. Τέλος μπορείτε να σχηματίσετε το πρόσωπο της Lalaloopsy με ζαχαρόπαστα και να το τοποθετήσετε πάνω σε μια τούρτα. Περισσότερες φωτογραφίες που θα σας βοηθήσουν θα βρείτε στο ideas.coolest-birthday-cakes.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *