ΣΤΟΛΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΜΠΟΥΦΕ ΜΕ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ!

Τα μανιταρια είναι πεντανόστιμα αλλά μπορούν στα αλήθεια να γίνουν στολίδι για το μπουφέ ενός πάρτυ; Η απάντηση βρίσκεται στις παρακάτω φωτογραφίες…

Δεν πρόκειται βέβαια για αληθινά μανιτάρια αλλά για μανιταρια που θα φτιάξουμε με διάφορα υλικά. Χρησιμοποιώντας κυρίως φρούτα, λαχανικά και τυριά μπορούμε να φτιάξουμε μανιτάρια σαν αυτά που βλέπουμε στις εικόνες των παραμυθιών! Είναι ιδανικά για πάρτυ με νεράιδες, για πάρτυ στον κήπο αλλά και γιατί όχι για ένα περιποιημένο κυριακάτικο τραπέζι!

7 διαφορετικοι τροποι για να φτιαξουμε παραμυθενια μανιταρια!

νεραϊδενια μανιταρια

νεραϊδενια μανιταρια

  1. Μανιτάρια που μπορούμε να φτιάξουμε εύκολα με λίγη γλυπτική επάνω σε ρεπανάκια. Την ιδέα τη βρήκαμε στο partycity.com.
  2. Με τα γνωστά και αγαπημένα τυράκια babybel μπορούμε να φτιάξουμε εύκολα πολύ όμορφα πράγματα όπως αυτά τα μικρά μανιταράκια. Η ιδέα είναι από το amyrobison.com.
  3. Ένας άλλος τρόπος για να φτιάξουμε μανιτάρια είναι να χρησιμοποιήσουμε αυγά και ντοματίνια, όπως έκαναν στο yumdom.com. Η πράσινη διακόσμηση επιβάλλεται!
  4. Στο partyideasuk.co.uk είδαμε μανιτάρια από μπανάνες και φράουλες περασμένα σε ξύλινα στικς. Όμορφα, νόστιμα και υγιεινά!
  5. Οι φράουλες ταιριάζουν πάντα στη διακόσμηση μιας τούρτας! Όταν γίνονται και μανιτάρια, μας αρέσουν περισσότερο.  Η φωτογραφία είναι από το pinterest.
  6. Με μαρσμέλοους και κόκκινα μήλα θα μείνουν όλοι ευχαριστημένοι! Η φωτογραφία είναι από το themuckymacbook.com
  7. Για το τέλος αφήσαμε τη δική μας πρόταση για μανιταρια από τυρί και πιπεριές φλωρίνης. Δείτε πώς θα το φτιάξετε σε προηγούμενή μας ανάρτηση με τίτλο Πρωτοτυπα καναπεδακια για παιδικο παρτι σε σχημα μανιταριου!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *