ΜΕΝΟΥ ΓΙΑ ΠΑΡΤΙ “ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟ”!

Το μενού για ένα πάρτι με θέμα το διάστημα μπορεί να γίνει εντυπωσιακό αρκεί να υπάρχουν οι κατάλληλες ιδέες. Εμείς, βρήκαμε κάποιες από αυτές και σας τις παρουσιάζουμε στη συνέχεια του άρθρου. Πιστεύουμε πως πρόκειται για πολύ όμορφες προτάσεις για ένα πάρτι με αυτό ή με ανάλογο θέμα.

Δείτε τες τώρα κι επιστρέψτε στην ανάρτηση όταν θα έρθει η ώρα να επιλέξετε θέμα για το πάρτι του παιδιού σας!

μενου για παρτι διαστημικο

μενου για παρτι διαστημικο

 

1. Φτιάξτε Αγνώστου Ταυτότητας Ιπτάμενα Αντικείμενα ή αλλιώς UFO με ζελέ σε πράσινο χρώμα και διακοσμήστε τα ανάλογα. Εάν δεν έχετε τις κατάλληλες φόρμες, χρησιμοποιήστε απλά κεσεδάκια γιαουρτιού.

Source: yourparenting.co.za

2. Στο yourparenting.co.za θα βρείτε επίσης αναλυτικές οδηγίες για να φτιάξετε τους μετεωρίτες-κηρήθρες της φωτογραφίας.

3. Τυλίξτε λουκάνικα με ζύμη Pillsbury και ψήστε τα σύμφωνα με τις οδηγίες τις συσκευασίας. Κατόπιν, περάστε ένα σουβλάκι μέσα από κάθε λουκάνικο και καρφώστε στην κορυφή τους ένα τριγωνικό κομμάτι τυριού. Με αυτόν τον εύκολο τρόπο θα φτιάξετε εξαιρετικούς πυραύλους οι οποίοι δε θα πρέπει να λείπουν από ένα μενου για παρτι “διαστημικό”.

Source: mformommy.com

4. Βάλτε πορτοκαλί κάντι μελτς επάνω σε πρετσελάκια και βάλτε τα για δυο λεπτά στο φούρνο μέχρι να αρχίσει η καραμέλα να λιώνει. Στη συνέχεια προσθέστε κάποιο ζαχαρωτό ή καραμέλα που σας αρέσει και θα έχετε φτιάξει εντυπωσιακούς μετεωρίτες.

Source: mformommy.com

5. Φέρτε το διάστημα στο μπουφέ με cupcakes σε μπλε χρώμα και με πολλά κίτρινα αστέρια!

Source: piecesbypolly.com

6. Φτιάξτε πλανήτες, όπως τον Κρόνο της φωτογραφίας με τσίχλες σε σχήμα μπάλας και ζαχαρωτά σε σχήμα δαχτυλιδιού….και στολίστε τα γλυκά σας!

Source: casadecupcake.blogspot

7. Εάν πάλι δεν έχετε πολύ χρόνο για να προετοιμάσετε το μπουφε για παρτι διαστημικό, εφοδιαστείτε με πολύ αλουμινόχαρτο, τυλίξτε σνακς και φρούτα και θα τα καταφέρετε περίφημα!

Source: itsnicethat.com


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *