ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΑΡΤΥ Ή ΓΙΑ BABY SHOWER!

Τα μπαλόνια είναι πάντα μια ωραία ιδέα για τη διακοσμηση για παιδικο παρτυ. Αυτήν τη φορά επιλέξτε αντί για πραγματικά μπαλόνια να φτιάξετε μια γιρλάντα με μπαλόνια από χαρτόνι.

Μπορείτε να την κρεμάσετε πάνω από το μπουφέ σας, σε κάποια πόρτα ή στο παιδικό δωμάτιο. Μπορείτε ακόμη να τη χρησιμοποιήσετε ως ρομαντική διακόσμηση  παιδικού δωματίου κυρίως για τα μικρότερα παιδιά.

διακοσμηση για παιδικο παρτυ: υλικα

διακοσμηση για παιδικο παρτυ 1

Ραπτομηχανή
Ψαλίδι
Χαρτόνια
Κορδέλες
Σελοτέιπδιακοσμηση για παιδικο παρτυ 2

διακοσμηση για παιδικο παρτυ: οδηγιες

Σχεδιάστε ένα μπαλόνι σε χαρτόνι. Κόψτε το και χρησιμοποιήστε το ως πατρόν για τα υπόλοιπα μπαλόνια. Κόψτε και τα υπόλοιπα μπαλόνιαδιακοσμηση για παιδικο παρτυ 3

Ενώστε μεταξύ τους πέντε με έξι μπαλόνια  (ανάλογα με το μέγεθος του μπαλονιού και με το μήκος της γιρλάντας που θέλετε), ράβοντας τα με τη ραπτομηχανήδιακοσμηση για παιδικο παρτυ 4

Ράψτε ή κολλήστε φιογκάκια επάνω σε όλα τα μπαλόνιαδιακοσμηση για παιδικο παρτυ 5

Κρεμάστε στο ταβάνι με σελοτέιπ!διακοσμηση για παιδικο παρτυ 6

Διαλέξτε χαρτόνια σε χρώματα που ταιριάζουν με το θέμα του πάρτυ σας! Εάν το πάρτυ γίνεται για αγόρι, τότε διαλέξτε λιγότερο ρομαντικά χαρτόνια και μη χρησιμοποιείτε φιογκάκια! Βάλτε τη φαντασία και τη δημιουργικότητά σας και θα έχετε ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα!

Η συγκεκριμένη διακόσμηση είναι ιδανική για μικρότερα παιδιά, αγόρια και κορίτσια, αλλά και για baby shower! Είναι ιδανικό φόντο για τις φωτογραφίες που θα τραβήξετε!

Πολύ όμορφη κι εύκολη ιδέα για διακοσμηση για παιδικο παρτυ που βρήκαμε στο kojo-designs.com

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *