Ομορφες ιδεες για χειροποιητα μπισκοτα Αγιου Βαλεντινου

Όμορφες ιδέες για χειροποίητα μπισκοτα Αγιου Βαλεντινου για να εκπλήξετε τους φίλους σας και τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Κυρίαρχο στοιχείο είναι βεβαίως οι καρδιές, το κόκκινο και το ροζ χρώμα.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη συνταγή Συνταγη για λαχταριστα μπισκοτα με κακαο με ή χωρίς κακάο για να φτιάξετε τα μπισκότα. Επιπλέον θα χρειαστείτε ανάλογα με τα μπισκότα κουπ πατ σε σχήμα καρδιάς διαφόρων μεγεθών, χρώματα ζαχαροπλαστικής, royal icing ή/και ζαχαρόπαστα.

Εάν δεν έχετε χρώματα ζαχαροπλαστικής ή ζαχαρόπαστα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε γκανάς σοκολάτας.

Ομορφες ιδεες για χειροποιητα μπισκοτα Αγιου Βαλεντινου

μπισκοτα Αγιου Βαλεντινου

  1. Εδώ δεν είναι μόνο τα μπισκότα πολύ ωραία, αλλά κι όλη η ιδέα του κεραυνοβόλου έρωτα. Μια πολύ ωραία ιδέα και για πάρτι Αγίου Βαλεντίνου. Αναλυτικές οδηγίες θα βρείτε στη σελίδα cookiesandcups.com
  2. Δίχρωμα μπισκότα βουτύρου σε στρογγυλό σχήμα ή σε σχήμα καρδιάς. Εάν δεν σας αρέσει η χρήση χρωμάτων ζαχαροπλαστικής, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ζύμη με κακάο όπως άλλωστε το προτείνει το ίδιο το blog caketime.blox.pl από την Πολωνία.
  3. Στρογγυλά μπισκοτα Αγιου Βαλεντινου τα οποία έχουν διακοσμηθεί με Royal icing διαφόρων χρωμάτων. Source: iambaker.net
  4. Ένα μεγάλο τετράγωνο μπισκότο με royal icing και ένα μικρό μπισκότο σε σχήμα καρδιάς συναρμολογούνται με τη βοήθεια του Royal Icing σε ένα “διπλό” μπισκότο.  Διαβάστε τις οδηγίες στη σελίδα www.bakeat350.blogspot.
  5. Τετράγωνα μπισκότα που έχουν διακοσμηθεί με ζαχαρόπαστα. Εδώ δεν βλέπουμε μόνο καρδούλες, αλλά και ερωτευμένα πουλάκια. Στη σελίδα bubbleandsweet.blogspot. θα βρείτε αναλυτικές οδηγίες.
  6. Πολύ πρωτότυπη ιδέα είναι αυτά τα μπισκότα – γλειφιτζούρι  με παραθυράκι από λιωμένη καραμέλα σε σχήμα καρδιάς. Διαβάστε τις οδηγίες στη σελίδα www.babble.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *