ΜΠΙΣΚΟΤΑ LALALOOPSY!

Τα μπισκότα Lalaloopsie σίγουρα δεν είναι τα ευκολότερα μπισκότα που μπορούμε να φτιάξουμε. Είναι όμως τόσο όμορφα που μάλλον μας βάζουν σε πειρασμό. Στην πραγματικότητα, εάν μπορούμε να ζωγραφίσουμε στο χαρτί μια Lalaloopsie, τότε μπορούμε να φτιάξουμε και τα μπισκότα.

Η αγάπη των μικρών κοριτσιών για τις συγκεκριμένες κούκλες είναι τόσο μεγάλη που αξίζει τον κόπο   να προσπαθήσουμε να φτιάξουμε τα συγκεκριμένα μπισκότα.

ιδεες για παιδικο παρτυ: Lalaloopsy Cookies

ιδεες για παιδικο παρτυ μπισκοτα για κοριτσια

Κατ΄αρχάς, χρειαζόμαστε μια κουπ πατ σε σχήμα κολοκύθας. Επειδή μάλλον είναι λίγο δύσκολο να υπάρχει στην κουζίνα μας, παίρνουμε μια στρογγυλή κουπ πατ και την πιέζουμε λίγο ώστε να της δώσουμε ένα οβάλ σχήμα.

ιδεες για παιδικο παρτυ κουπ πατ Lalaloopsie

Αφού λοιπόν κόψουμε τη ζύμη μας και δώσουμε σχήμα σε αρκετά μπισκότα, ξεκινάμε με τη διακόσμηση. Όταν λέμε διακόσμηση εννοούμε πως ξεκινάμε να ζωγραφίζουμε…

Με μια στρογγυλή κουπ πατ αρχίζουμε και ζωγραφίζουμε το πρόσωπο της Lalaloopsie. Θα χρειαστούμε κατάλληλα κορνέ ζαχαροπλαστικής και royal icing την οποία θα χρωματίσουμε με χρώματα ζαχαροπλαστικής.

ιδεες για παιδικο παρτυ κεφαλι Lalaloopsie

Μια στρογγυλή κουπ πατ θα μας βοηθήσει με το περίγραμμα του κεφαλιού

 

ιδεες για παιδικο παρτυ μπισκοτα για κοριτσια

Αρχικά ζωγραφίζουμε το περίγραμμα του κεφαλιού και των μαλλιών

Αφού πειραματιστούμε με τα χρώματα ζαχαροπλαστικής και τη royal icing, “γεμίζουμε” το πρώσωπο και τα μαλλιά. Στο τέλος, ζωγραφίζουμε τις λεπτομέρειες όπως τα μάτια, τα μάγουλα και το στόμα. Δείτε πόσο καταπληκτικά μπισκότα μπορούμε να φτιάξουμε!

ιδεες για παιδικο παρτυ μπισκοτα για κοριτσια

Την ιδέα και τις φωτογραφίες για τα μπισκότα Lalaloopsie τα βρήκαμε στο sweetsugarbelle.com.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *