ΜΠΟΥΦΕΣ ΓΙΑ ΠΑΡΤΙ ΜΕ ΤΗ BARBIE!

Νομίζουμε πως τα περισσότερα κοριτσάκια, σε κάποια φάση της ζωής τους, θα ήθελαν ένα πάρτι γενεθλίων με θέμα την πιο γνωστή και αγαπημένη κούκλα, την barbie.

Αν λοιπόν το δικό σας κοριτσάκι περνάει τώρα τη “φάση barbie” θα μπορούσατε να του ετοιμάσετε ένα πάρτι barbie που θα του μείνει αξέχαστο!

Εμείς στη σημερινή μας ανάρτηση θα σας δώσουμε μερικές ιδέες για τον μπούφε και υποσχόμαστε πως θα ακολουθήσουν και άλλα post για να καλύψουμε όλες τις πτυχές του περιζήτητου αυτού κοριτσίστικου πάρτι!

Εντυπωσιακος μπουφες για παρτι με τη barbie

μπουφες για παρτι με τη barbie 1

  1. Υπέροχα μπισκότα με τη φιγούρα της barbie φτιαγμένη με royal icing. Η φωτογραφία είναι από το blog.amyatlas.com.
  2. Ta cupcakes δε λείπουν από κανένα παιδικό πάρτι, πώς θα μπορούσαν λοιπόν να λείπουν από τον μπουφέ ενός πάρτι με θέμα τη barbie! Τα cupcakes που βρήκαμε στο www.flickr.com είναι καλυμμένα με ροζ βουτυρόκρεμα  ενώ στην κορυφή έχουν το πρόσωπο της αγαπημένης κούκλας φτιαγμένο και αυτό με royal icing.
  3. Κριτσίνια με ροζ γλάσο και πολύχρωμη τρούφα από τον μπουφέ του πάρτι που είδαμε στο catchmyparty.com.
  4. Στο makeitcozee.blogspot.de υπάρχουν οδηγίες και πατρόν για να φτιάξετε τα χωνάκια για ποπ κορν αλλά και τη βάση από φελιζόλ για να τα τοποθετήσετε στο τραπέζι σας.
  5. Καταπληκτικά μπισκότα-φορέματα αλλά και γιγάντια ροζ γλυφιτζούρια από το diaryfoods.blogspot.gr.
  6. Για το τέλος αφήσαμε μια “πανοραμική” άποψη από τον μπουφέ του πάρτι που βρήκαμε στο www.marianasperb.com. Όπως βλέπετε και μόνοι σας σε ένα πάρτι με θέμα την barbie η διακόσμηση του μπουφέ μετράει το ίδιο -για να μην τολμήσουμε να πούμε περισσότερο- από τα ίδια τα εδέσματα!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *