ΟΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ ΜΠΟΥΦΕΔΕΣ ΤΗΣ ΣΤΕΛΛΑΣ!

Η Στέλλα, μια καινούρια φίλη του genethlia.gr, μας έστειλε φωτογραφίες από διάφορα πάρτι που έχει φτιάξει για τα γενέθλια του γιου της, του Παναγιώτη.

Θα δείτε κι εσείς, όπως κι εμείς, πόσους και πόσο καταπληκτικούς μπουφέδες έχει ετοιμάσει και όλο και κάποια ιδέα θα βρείτε να ταιριάζει στο επόμενο πάρτι σας!

Καταπληκτικοι μπουφεδες απο τη Στελλα

Ξεκινάμε βλέποντας το πειρατικό πάρτι του Παναγιώτη και την εντυπωσιακή τούρτα καράβι.

τουρτα καραβι πειρατικο στελλα

Στη συνέχεια βλέπουμε το τραπέζι που έγινε καράβι και αφήνουμε τη Στέλλα να μας το περιγράψει: Πήραμε καλάμια, κάναμε ένα πλαίσιο και πάνω εκεί πιάσαμε χαρτί του μέτρου καφέ. Γεμίσαμε ένα μεγάλο μπουκάλι με άμμο, βάλαμε μέσα ένα καλάμι και πάνω εκεί πιάσαμε σπάγκο με σημαιάκια και κατάρτι…στο ταβάνι κρεμάσαμε μπαλόνια ανάποδα και φαινόταν πολύ ωραία..

μπουφες πειρατικος στελλα

μπουφες πειρατικος στελλα 1

To επόμενο πάρτι που θα δούμε είχε θέμα το ποδόσφαιρο και όπως ήταν φυσικό το τραπέζι μετατράπηκε σε  γήπεδο ποδοσφαίρου με καλάμια τυλιγμένα με χαρτί και άσπρη κλωστή για τα δίχτυα.

παρτυ ποδοσφαιρο στελλα 2

μπουφες ποδόσφαιρο στέλλα1

 

τουρτα ποδοσφαιρο στελλα

Στη συνέχεια βλέπουμε φωτογραφίες από το πάρτι με θέμα τα παγωτά. Η Στέλλα μας λέει πως το καλύτερο στο πάρτι ήταν το μεγάλο παγωτατζίδικο που έφτιαξε με χαρτί και ξύλινο σκελετό. Δυστυχώς, στις φωτογραφίες που είχαμε στη διάθεσή μας το παγωτατζίδικο δεν ήταν ευδιάκριτο.

παρτυ παγωτα στελλα

Παρακάτω θα δούμε μερικές φωτογραφίες από το καλοκαιρινό πάρτι του Παναγιώτη.

καλοκαιρινο παρτι παναγιωτη1

καλοκαιρινο παρτι παναγιωτη 2

Τέλος, μερικές φωτογραφίες από άλλα πάρτι του Παναγιώτη.

παρτι παναγιώτη διάφορα 1

παρτι παναγιώτη διάφορα 2

παρτι παναγιώτη διάφορα 3

παρτι παναγιώτη διάφορα 4

Ευχαριστούμε πολύ τη Στέλλα για όλο το υλικό που μας έστειλε και τη συγχαίρουμε για το μεράκι και για τις σπουδαίες ικανότητές της στην κουζίνα!

Εάν θέλετε κι εσείς να μοιραστείτε μαζί μας ιδέες και φωτογραφίες από το δικό σας πάρτι, δείτε πώς μπορείτε να το κάνετε στο “το δικό σας πάρτι”!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *