ΜΥΣΤΙΚΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ:ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΙ ΘΑΝΑΣΗΣ!

Η Μαρία, μαμά του Γιώργου και του Θανάση, έχει μοιραστεί και στο παρελθόν φωτογραφίες από τα πάρτι γενεθλίων των αγοριών της και μας είχε καταπλήξει με τις δημιουργίες της!

Αυτή τη φορά πρέπει να ομολογήσουμε πως δεν περιμέναμε τίποτε λιγότερο από αυτό που είδαμε. Υπέροχες δημιουργίες, κέφι, έμπνευση και φυσικά,  ευχαριστημένα παιδιά!

Μυστικοι Πρακτορες ΘΓ!

Αφήνουμε την περιγραφή στη Μαρία: καλησπέρα …..εδώ είμαστε και εμείς……το πάρτυ μας έγινε πριν λίγες μέρες και δεν θα μπορούσαμε να μην σας στείλουμε φωτογραφίες αφού η σελίδα σας μας έδωσε την ιδέα!!!περάσαμε πάρα πολύ όμορφα και ΄φχαριστήθηκαν πολύ οι μικροί μας φίλοι….σας στέλνουμε φωτογραφίες να δείτε και μόνοι σας το πιό ωραίο πάρτυ (όπως λένε και οι μικροί μου)χαχαχα

παρτι μυστικοι πρακτορες προσκληση

στην αρχή βλέπετε την πρόσκληση….για να διαβαστεί το μήνυμα έπρεπε να την κοιτάξουν σε καθρέφτη….ξέχασα να σας πω ότι όποιο παιδάκι ερχότανε για να μπει έπρεπε να πει τον κωδικό(γενέθλια)που έγραφε η πρόσκληση

παρτι μυστικοι πρακτορες καρτα

παρτι μυστικοι πρακτορες βαλιτσα

… βλέπετε τις βόμβες,τα κυάλια τα όπλα,μεγενθυτικοί φακοί και τα βαλιτσάκια…..μόλις έμπαιναν τα παιδάκια έπαιρναν όλα μια βαλίτσα που μέσα είχε κυάλια, όπλο,μεγεθυντικό φακό, ένα μπλοκάκι και ένα στυλό….τους φόραγα ένα σκουφάκι (που εγώ έπλεξα)και μια ταυτότητα με την φωτογραφία του κάθε πράκτορα και τον κωδικό του..

mystikoi-praktores-synerga

 

μυστικοι πρακτορες καμερα

 

παρτι μυστικοι πρακτορες χειροτεχνιες2

παρτι μυστικοι πρακτορες χειροτεχνιες1

 …όποιος ήθελε εννοείται ζωγραφίζαμε και μουστάκι..αφού κόψαμε τις τούρτες βγάλαμε φωτογραφίες και ήπιαμε…τι άλλο????MARTINI,,,,αργότερα παίξαμε διάφορα παιχνίδια…. κάναμε εξάσκηση στην σκοποβολή.….περάσαμε ακτίνες λέιζερ…..και εννοείται παίξαμε το κυνήγι του χαμένου διαμαντιού.…..

μυστικοι πρακτορες παιχνιδια 1

 

παρτυ με μυστικους πρακτορες δραστηριοτητες

….το κυνήγι του χαμένου διαμαντιού φέτος είχε πολύ πλάκα γιατί είχα γράψει πίσω σε ένα μπλόκ με χατρονομίσματα διάφορους γρίφους τα έκρυψα και αφού βρήκαν όλα τα χαρτιά έψαχναν όλοι μαζί να βρούν τα διαμάντια….είχε πάρα πολύ πλάκα…

…εξωτερικά λοιπόν δεν προλάβαμε να τραβήξουμε καμία φωτογραφία γιατί τα καμάρια μου μόλις τελείωσε το πάρτυ έτρεξαν να τα μαζέψουν…..στα σκαλοπάτια λοιπόν είχαμε βάλει τα ίχνη και σε κάποιο σημείο ήταν και η κάμερα… στα κάγκελα είχα φτιάξει μία γιρλάντα από εφημερίδες και στην πόρτα και σε κάποια άλλα σημεία υπήρχε ταινία σήμανσης…..εννοείται ότι η μουσική που έπαιξε ήταν mission impossible και james bond………. σας έβαλα και κάποιες φωτογραφίες από το πάρτυ lego που κάναμε στο νήπιο …..οι πινιάτες (αν και έφτιαξα πρώτη φορά)άρεσαν πάρα πολύ στα παιδιά…..περάσαμε και φέτος πάρα πολύ όμορφα και όσο και αν απαιτείται για ένα τέτοιο πάρτυ πολύ πολύ δουλειά…..σας το λέω ειλικρινά αξίζει…..καλό απόγευμα!!!!

μυστικοι πρακτορες γιωργος θανασης μπουφες

…τα διαμάντια μέσα είχαν γλυκίσματα….όπως και τα κουτιά lego

παρτυ λεγκο (μυστικοι πρακτορες)

Μαρία, σ΄ευχαριστούμε πολύ πολύ, να χαίρεσαι τους γιους σου κι εμείς θα σας περιμένουμε και του χρόνου!

Εάν θέλετε κι εσείς να μοιραστείτε μαζί μας ιδέες και φωτογραφίες από το δικό σας πάρτι, δείτε πώς μπορείτε να το κάνετε στο το δικό σας πάρτι”!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *