ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΑΡΤΙ ΣΤΟΝ ΚΗΠΟ ΜΕ ΦΟΥΣΚΩΤΑ ΚΑΙ ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΣΠΙΤΑΚΙΑ!

Αν είστε από τους τυχερούς που έχουν σπίτι με κήπο, τότε είμαστε σίγουροι πως το καλοκαίρι θα είναι η αγαπημένη εποχή, όχι μόνο η δική σας, αλλά και των παιδιών σας! Και φυσικά δεν αμφιβάλλουμε καθόλου πως οργανώνετε εκεί τα πιο όμορφα παιδικά πάρτυ!

Αρκετές ιδέες για ένα παιδικο παρτυ στον κηπο σας δώσαμε σε παλαιότερο post μας. Σήμερα θέλουμε να σας δείξουμε πώς θα κρατήσετε απασχολημένους τους μικρούς καλεσμένους με ατέλειωτες ώρες παιχνιδιού σε φουσκωτά αλλά και σε πλαστικά σπιτάκια!  Φυσικά τα παιχνίδια αυτά -που βρήκαμε σε πολύ καλές τιμές από το e-jumbo- θα παραμείνουν στον κήπο σας για όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού και σίγουρα θα αξιοποιηθούν αναλόγως από τα παιδιά σας!!!

Το μόνο που θα θέλαμε να σας συμβουλέψουμε είναι, αν αγοράσετε τα φουσκωτά για το πάρτυ σας, να αναθέσετε σε έναν ενήλικα  να επιτηρεί τα παιδιά (συζητήστε το πριν το πάρτυ με κάποιον που εμπιστεύεστε και μπορεί να αναλάβει αυτό το έργο).

Αξεχαστο παιδικο παρτυ στον κηπο με φουσκωτα!

  • Ένα γίγας φουσκωτό κάστρο με τσουλήθρα, μία αντλία αέρα, 4 στηρίγματα για την αντλία, 1 τσάντα μεταφοράς και 1 κουτί με υλικά επισκευής. Απαιτείται η συνεχής λειτουργία της αντλίας. Μέγιστη χωρητικότητα 3 άτομα. Κατάλληλο για παιδιά από 3-10 ετών.

παιδικο παρτυ στον κηπο 1

  • Ιδανικό για ένα πάρτυ με πρίγκηπες και πριγκίπισσες (και σε πολύ καλή τιμή), το φουσκωτό κάστρο INTEX διαθέτει ένα μαλακό φουσκωτό πάτωμα, ψηλά, μαλακά πλευρικά τοιχώματα για ένα ασφαλές περιβάλλον παιχνιδιού, και μία ειδική πορτούλα εισόδου για ατελείωτο αναπήδημα! Διαστάσεις: 1.75 μέτρα (μήκος) x 1.75 μέτρα (πλάτος) x 1.35 μέτρα (ύψος).

 

παιδικο παρτυ στον κηπο 3

 

Λιλιπουτιο παιδικο παρτυ στον κηπο με πλαστικα σπιτακια!

  • Ένα μεγάλο σπίτι “VILLA FEBER” με πόρτα που ανοίγει και κλείνει. Το σπίτι είναι ανθεκτικό στην έντονη ηλιοφάνεια και στις ακραίες καιρικές συνθήκες. Οι διαστάσεις του σπιτιού είναι ύψος 124 εκ., πλάτος 94 εκατοστά και μήκος 110 εκ.

παιδικο παρτυ στον κηπο 4

  • Ένα γίγας εξοχικό σπίτι “VILLA FEBER” με μεγάλη περιοχή για παιχνίδι, πόρτα με γραμματοκιβώτιο, παραθυρόφυλλα που ανοιγοκλείνουν και δύο καθίσματα. Το σπίτι είναι ανθεκτικό στην έντονη ηλιοφάνεια και στις ακραίες καιρικές συνθήκες. Οι διαστάσεις του σπιτιού είναι ύψος 161 εκατοστά, πλάτος 200 εκατοστά και μήκος 154 εκατοστά.

παιδικο παρτυ στον κηπο 2

 Θα τa βρείτε στο κατάστημα e-jumbo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *