ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΤΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΜΠΑΛΟΝΙΑ ΚΑΙ ΒΕΛΑΚΙΑ!

Το συγκεκριμένο παιχνίδι μπορεί να γίνει πολύ διασκεδαστικό για τα παιδιά αρκεί εμείς οι μεγάλοι να φροντίσουμε να είναι οι συνθήκες ασφαλείς καθώς τα βελάκια μπορούν να γίνουν επικίνδυνα εάν κάτι πάει στραβά.

Ξεκινάμε λοιπόν να δούμε πώς φτιάχνεται αυτό το παιχνίδι αλλά και πώς παίζεται, έχοντας πάντα στο μυαλό μας πως η παρουσία ενός υπεύθυνου ενήλικα είναι απαραίτητη!

παιχνιδι εξωτερικου χωρου με μπαλονια και βελακια

 

παιχνιδι εξωτερικου χωρου στεφανιΗ ιδέα και οι φωτογραφίες είναι από το πολύ όμορφο the36thavenue.com. Ας δούμε λοιπόν τι έκαναν!

Αρχικά, τύπωσαν αρκετές φορές σε ένα χαρτί αριθμούς από το 1 έως το 5, το γράμμα Τ επίσης αρκετές φορές και μια χαρούμενη φατσούλα άλλες τόσες. Έκοψαν τη σελίδα σε μικρά χαρτάκια με έναν αριθμό, γράμμα ή φατσούλα κάθε φορά. Έβαλαν ένα χαρτάκι μέσα σε κάθε μπαλόνι (πριν τα φουσκώσουν). Καρφίτσωσαν κάθε φουσκωμένο μπαλόνι επάνω σε ένα στεφάνι από φελιζόλ.

παιχνιδι εξωτερικου χωρου με βελακιαΟ σκοπός του παιχνιδιού ήταν φυσικά να πετύχουν τα παιδιά όσα περισσότερα μπαλόνια μπορούσαν. Όποιος πετύχαινε το μπαλόνι με τον αριθμό 1 κέρδιζε 1 ζαχαρωτό, όποιος πετύχαινε τον αριθμό 2 κέρδιζε 2 ζαχαρωτά κ.ο.κ..Με το γράμμα Τ κέρδιζε κανείς μια προσπάθει ακόμη ενώ με την φατσούλα ένα μεγάλο ζαχαρωτό.

Προσαρμόστε το παιχνίδι όπως επιθυμείτε και χαρίστε πολύ διασκέδαση στα παιδιά, φροντίζοντας πρώτα για την ασφάλειά τους!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *