ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΕ ΤΟ ΝΕΡΟ ΑΡΕΣΟΥΝ ΠΟΛΥ!

Το καλοκαίρι τα παιδιά δε διασκεδάζουν με τίποτε περισσότερο από ότι διασκεδάζουν με το νερό και αυτό το ξέρουμε όλοι καθώς όλοι υπήρξαμε παιδιά! Η αλήθεια είναι πως με τα παιχνίδια με το νερό ακόμη και οι μεγάλοι ξαναγινόμαστε μικρά παιδιά…

Με τη θερμοκρασία στα ύψη, ξεχνάμε λοιπόν για λίγο τα μη και αφήνουμε τα παιδιά να διασκεδάσουν και να απολαύσουν το καλοκαίρι όπως αυτά ξέρουν καλύτερα!

πεντε πολυ διασκεδαστικα παιχνιδια με το νερο

παιχνιδια με το νερο στοχοςΤα νεροπίστολα, ποιό παιδί δεν τα λατρεύει, μπορούν να χρησιμοποιηθούν για ένα λίγο διαφορετικό παιχνίδι ευστοχίας! Source: nwf.org.

παιχνιδια με το νερο ποτηριΚερδίζει η ομάδα η οποία θα γεμίσει το ποτήρι με περισσότερο νερό! Το ποιός θα βραχεί περισσότερο δεν έχει τόση σημασία…Source: spoonful.com.

παιχνιδια με το νερο σφουγγαριΒόμβες νερού από σφουγγάρι!!! Στην πηγή θα βρείτε όσες οδηγίες χρειάζεστε για να τις φτιάξετε. Source: innerchildfun.com

παιχνιδια με το νερο σπρειΚλασικό παιχνίδι για μικρούς και μεγάλους. Source: howdoesshe.com.

παιχνιδια με το νερο λιμποΤο λίμπο είναι διασκεδαστικό αλλά το λίμπο με το λάστιχο του νερού είναι ακόμη πιο διασκεδαστικό!   Source: gogosqueez.com.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *