ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΕ ΝΕΡΟ ΓΙΑ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ!

Παιχνιδια με νερο! Αναρωτιόμαστε εάν υπάρχουν παιδιά που δεν τους αρέσουν τα παιχνίδια με το νερό. Εμείς τουλάχιστον, δεν έχουμε συναντήσει κανένα μέχρι τώρα. Αυτό που έχουμε συναντήσει είναι τρομαγμένους γονείς που φοβούνται πως τα παιδιά θα αρρωστήσουν παίζοντας με το νερό.

Εάν ανήκετε σε αυτήν την κατηγορία, τότε μάλλον οι προτάσεις μας για παιχνιδια με νερο για ένα καλοκαιρινό πάρτι, δε σας ενδιαφέρουν και πολύ. Εάν όχι, δείτε πώς μπορείτε να κάνετε τα παιδιά να διασκεδάσουν αφάνταστα σε ένα καλοκαιρινό πάρτι, στον κήπο, στην εξοχή, στο κάμπιγκ!

παιχνιδια με νερο για μικρα παιδια!

Είμαστε σίγουροι πως στα παιδιά μας θα αρέσει πολύ μια τέτοια γιγάντια σαπουνόφουσκα! Έξυπνη ιδέα, λέμε να την δοκιμάσουμε κι εμείς!

Δίνουμε στα παιδιά νερομπάλονα και κουτάλες και οργανώνουμε αγώνες δρόμου. Κάτι σαν τις γνωστές μας αβγουλοδρομίες!

Μικροί ψαράδες έτοιμοι!!!

Εάν πατήσετε στο σύνδεσμο της φωτογραφίας, θα δείτε πώς μπορείτε να φτιάξετε αυτά τα σφουγγάρια. Τα υπόλοιπα αφήστε τα στα παιδιά. Είναι σίγουρο πως θα τα χρησιμοποιήσουν με τον πιο διασκεδαστικό τρόπο!

Γεμίστε μερικούς κουβάδες με νερό και αφήστε τα παιδιά να μαγειρέψουν. Θα φτιάξουν ωραιότατες σούπες, κολόνιες και ποιος ξέρει τι άλλο…

Αντί για πινιάτα, χρησιμοποιήστε νερομπάλονα. Το παιχνίδι θα γίνει διπλά διασκεδαστικό!

Σε προηγούμενη δημοσίευση μπορείτε να δείτε πώς παίζεται η πινιάτα.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *