ΤΟ ΠΑΡΤΙ ΤΗΣ ΝΙΝΑΣ ΜΕ ΘΕΜΑ “FROZEN”

Η Χρυσάνθη είναι η μαμά του Πέτρου που πριν από ένα χρόνο περίπου μας είχε στείλει το “πάρτι του Πέτρου με θέμα το ποδόσφαιρο”, ένα πολύ όμορφο και πολύ αγορίστικο πάρτι. Φέτος μας στέλνει φωτογραφίες από ένα πολύ κοριτσίστικο πάρτι, το πάρτι μιας μικρής τους φίλης, της Νίνας.

Η Νίνα λοιπόν, γιόρτασε τον προηγούμενο Απρίλιο τα οκτώ της χρόνια με ένα πάρτι που είχε θέμα την πολυαγαπημένη ταινία FROZEN.

Το πάρτι της Νίνας με θέμα “Frozen”

Τα χειροποίητα cupcakes ήταν πασπαλισμένα με κρυστάλλους πάγου με γαλάζιο (φυσικά) γλάσο λεμονιού και toppers τις μικρές ηρωίδες, Anna και Elsa.

πάρτι με θέμα FROZEN cupcakes

H τούρτα, με γεύση brownies με νουτέλα, είχε πάνω στους χιονισμένους ορόφους της όλους τους ήρωες της ταινίας. Ίδιο ήταν και το θέμα στα ρούχα της μικρής πρωταγωνίστριας, της Νίνας.

πάρτι με θέμα FROZEN τούρταΤα δωράκια των καλεσμένων, σε γαλάζιο και φούξια, τα έφτιαξε μαζί με τη μαμά της, Μαρία.

πάρτι με θέμα FROZEN δωράκια

Το πάρτυ έγινε σε πάρκο των Βορείων προαστίων που έχει πολλά παιχνίδια για μεγάλα παιδιά, πίστα skate κτλ. καθώς και οργανωμένη καφετέρια που αναλαμβάνει και το φαγητό.

πάρτι με θέμα FROZEN παιχνίδι

Ευχαριστούμε πολύ την Χρυσάνθη καθώς και την οικογένεια της Νίνας που μας εμπιστεύτηκαν κάποιες αποτυπωμένες στιγμές από το πάρτι γενεθλίων της μικρής!

Και του χρόνου, Νίνα!

Εάν θέλετε κι εσείς να μοιραστείτε μαζί μας ιδέες και φωτογραφίες από το δικό σας πάρτι, δείτε πώς μπορείτε να το κάνετε στο το δικό σας πάρτι”!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *