ΤΟ ΠΑΡΤΙ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΜΕ ΘΕΜΑ “GEORGE PIG”!

Η Ευγενία είναι μια νέα μαμά -ο Χρήστος έκλεισε τα δύο του χρόνια πριν από λίγες εβδομάδες- που επικοινωνεί για πρώτη φορά με το genethlia.gr. Ευγενία, σ΄ευχαριστούμε πολύ και σε καλώς ορίζουμε στην παρέα μας!

Η μαμά Ευγενία λοιπόν, οργάνωσε για το μικρό Χρήστο ένα πάρτι με θέμα τον αγαπημένο του ήρωα, το Τζωρτζ το γουρουνάκι. Ο Τζωρτζ αρέσει πολύ σε αυτές τις ηλικίες και μπορούμε να φανταστούμε τον ενθουσιασμό και τη χαρά του εορτάζοντα!

πάρτι γενεθλίων με θέμα ” Τζωρτζ το γουρουνάκι”

Ας δούμε όμως όλα όσα έφτιαξε η μαμά για το πάρτι και θέλησε να τα μοιραστεί μαζί μας. “Χάρη σε εσάς, έψαξα και βρήκα δωρεάν εκτυπώσεις με τον george και εκτύπωσα περιτυλίγματα για σοκολάτες, ετικέτες για τα μπουκαλάκια νερού και για τις πορτοκαλάδες.

μπουφες george pig xristos

χειροτεχνίες τζωρτζ πάρτι

Έφτιαξα sticks για τα πιάτα των κερασμάτων που ήταν όλα χειροποιητά: τυροπιτάκια, κασεροπιτάκια, λουκανοπιτάκια και ατομικά πιτσάκια. Κόλλησα εικόνες του george σε γυάλες και βαζάκια για να ολοκληρώσω τον στολισμό του τραπεζιού.

μπουφές χειροτεχνίες τζωρτ γουρουνάκι

Η τούρτα είναι έτοιμη. Ο μικρός ενθουσιάστηκε,το ίδιο και οι μικροί φίλοι του. Ελπίζω να σας αρέσουν! “

πάρτι γενεθλίων με θέμα " Τζωρτζ το γουρουνάκι τούρτα

πάρτι γενεθλίων με θέμα ” Τζωρτζ το γουρουνάκι τούρτα

 

Εάν σας άρεσαν οι ιδέες της Ευγενίας και θέλετε να δείτε πολλές περισσότερες, μπορείτε να βρείτε υλικό στην κατηγορία μας πέππα το γουρουνάκι.

Ευγενία, να τον χαιρόσαστε τον μικρούλη σας και σας περιμένουμε και την επόμενη χρονιά! Έκανες εξαιρετική δουλειά!

Εάν θέλετε κι εσείς να μοιραστείτε μαζί μας ιδέες και φωτογραφίες από το δικό σας πάρτι, δείτε πώς μπορείτε να το κάνετε στο «το δικό σας πάρτι”!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *