ΤΟ ΠΑΡΤΙ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ

Η Αίνη είναι μια τακτική μας αναγνώστρια που το προηγούμενο καλοκαίρι μας είχε στείλει πλούσιο υλικό από τα γενέθλια της κόρης της, της μικρής Γεωργίας. Αυτή τη φορά μας έστειλε φωτογραφίες από το πάρτι του ανιψιού της, του Νίκου,  με τη σύμφωνη πάντα γνώμη της αδερφής της και  μαμάς του μικρού Νίκου, της Μαρίας.

Η Αίνη, αν και λόγω απόστασης δε μπόρεσε να παραβρεθεί στα γενέθλια του μικρού, έστειλε ένα μεγάλο δέμα με γλυκάκια και διακοσμητικά για το πάρτι. Τα υπόλοιπα τα ετοίμασε η μαμά του μικρού, η Μαρία. Το αποτέλεσμα της συνεργασίας των δύο αδερφών ήταν, όπως θα δείτε κι εσείς στις φωτογραφίες, πάρα πολύ όμορφο! Μπράβο κορίτσια!

το παρτι του Νικου με θεμα τα φορτηγα!

το παρτι νικου προσκληση φορτηγο

Πρόσκληση-φορτηγό από τη θεία Αίνη!

Ας δούμε όμως πώς η Μαρία διακόσμησε το σπίτι της για να γιορτάσει τα γενέθλια του μικρού Νίκου.

το παρτι του Νικου διακοσμηση

Μπαλόνια, γιρλάντες, σερμπαντίνες και πομ πομ έφτιαξαν μια πολύ χαρούμενη ατμόσφαιρα που σίγουρα θα ενθουσίασε τους μικρούς μπόμπιρες… Το κεντρικό στοιχείο βέβαια της διακόσμησης ήταν τι άλλο; τα φορτηγά! Εάν αναρωτιέστε πώς όλα αυτά τα φορτηγά δεν έφευγαν από τη θέση τους, η Μαρία μας λύνει την απορία. Τα κόλλησε με κόλλα πλαστελίνη κι έτσι δεν έγινε κανένα “ατύχημα”..

το παρτι του νικου φορτηγα

Στο φορτηγό του μπουφέ η μαμά έβαλε μέσα τα δωράκια για τα παιδιά και στο άλλο φορτηγό “καπελάκια” με ζαχαρωτά.

το παρτι του Νικου cakestand

cupcakes με χρωματιστή ζαχαρόπαστα, cake pops και λιχουδιές!

το παρτι του Νικου μπουφες

Το μενού για το πάρτι γενεθλίων του Νίκου ήταν πλούσιο: hot dogs, ρολό κοτόπουλο, κοτόπιτα, κρουασάν και cupcakes αλμυρά, μακαρονοσαλάτα, κεφτεδάκια και πατατούλες.

Τα μπισκότα της τελευταίας φωτογραφίας τα έφτιαξε η θεία Αίνη και τη συνταγή μπορείτε να τη βρείτε σε παλαιότερο ανάρτησή μας, στο οι συνταγές της Αίνης! Η διακόσμησή τους έγινε με ζαχαρόπαστα και γλάσσο.

Τέλος, η τούρτα αμάξι ήταν μια επιλογή του μικρού Νίκου!

το παρτι του Νικου τουρτα

Ευχαριστούμε πάρα πολύ την Αίνη, τη Μαρία και φυσικά το μικρό Νίκο στον οποίο ευχόμαστε Χρόνια Πολλά! Να τον χαιρόσαστε και να τον καμαρώνετε πάντα!

 Εάν θέλετε κι εσείς να μοιραστείτε μαζί μας ιδέες και φωτογραφίες από το δικό σας πάρτι, δείτε πώς μπορείτε να το κάνετε στο “το δικό σας πάρτι”!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *