ΤΟ ΠΑΡΤΙ ΤΗΣ ΑΝΝΑΣ ΜΕ ΘΕΜΑ “ΡΑΠΟΥΝΖΕΛ”!

Αυτά είναι τα τρίτα γενέθλια της Άννας που δημοσιεύουμε κι έτσι δε χρειάζεται να κάνουμε ξανά τις απαραίτητες συστάσεις. Μπορείτε να δείτε τα προηγούμενα πάρτι, το πάρτι πασχαλίτσα της Άννας και το πάρτι Χιονάτη της Άννας για να γνωρίσετε τόσο τη μικρή όσο και την αγαπημένη μας Έλενα, τη μαμά της Άννας και του Αλέξανδρου.

Το πάρτι της Άννας με θέμα “Ραπουνζέλ”

Η Έλενα, όπως θα δείτε κι εσείς, για μια ακόμη φορά έφτιαξε πάρα πολλά πράγματα ξεκινώντας από τις προσκλήσεις και καταλήγοντας σε έναν πολύ “πληθωρικό” μπουφέ! Ας δούμε όμως πώς περιγράφει η ίδια το πάρτι γενεθλίων της Άννας:

Φέτος η Άννα ζήτησε ένα πάρτυ με την αγαπημένη της rapunzel εμπνευσμένο από την ταινία που λατρεύει να βλέπει ξανά και ξανά! Για άλλη μια φορά περάσαμε τέλεια όλοι!

πάρτι ραπουνζέλ άννα προσκλήσεις

πάρτι ραπουνζέλ άννα τούρτα

Η διακόσμηση, ο μπουφές, τα γλυκά και ότι βλέπετε στις φώτο εκτός από την τούρτα είναι φτιαγμένα απο εμένα με πολλή αγάπη.

πάρτι ραπουνζέλ άννα διακόσμηση

πάρτι ραπουνζέλ άννα μπουφές 1

πάρτι ραπουνζέλ άννα μπουφές 2

πάρτι ραπουνζέλ άννα μπουφές 3

Στο τέλος έγινε προβολή της ταινίας στο δωμάτιο της μικρής όπου τα πνεύματα ηρέμησαν και καταφέραμε να χαλαρώσουμε όλοι, και μαμάδες και παιδιά!!! Για άλλη μια φορά περάσαμε υπέροχα.

πάρτι ραπουνζέλ άννα ταινία

 

Έλενα, σ΄ευχαριστούμε για μία ακόμη φορά! Να τη χαιρόσαστε!

Εάν θέλετε κι εσείς να μοιραστείτε μαζί μας ιδέες και φωτογραφίες από το δικό σας πάρτι, δείτε πώς μπορείτε να το κάνετε στο το δικό σας πάρτι”!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *