ΤΟ “ΠΑΡΤΙ ΧΙΟΝΑΤΗ” ΤΗΣ ΕΛΙΝΑΣ (ΜΑΜΑ ΜΑΡΘΑ)

Η Μάρθα είναι μια τακτική μας αναγνώστρια την οποία αρχικά θέλουμε να ευχαριστήσουμε για τα καλά της λόγια αλλά και για τα όμορφα πάρτι των παιδιών της τα οποία πολύ ευγενικά “έχει μοιραστεί “μαζί μας!

Η μικρή κορούλα της Μάρθας, η Ελίνα, πέρυσι είχε γιορτάσει τα δεύτερα γενέθλιά της με ένα πάρτι με θέμα τη μίνι μάους. Φέτος, τα σκήπτρα τα πήρε η  Χιονάτη και η αλήθεια είναι πως τα κατάφερε πολύ καλά!

το παρτι Χιονατης της Ελινας

παρτι Χιονατη εισοδος

Τα χρώματα που κυριάρχησαν ήταν φυσικά το κοκκίνο, το κίτρινο και το μπλε. Η Μάρθα θέλησε να δώσει έμφαση στα κόκκινα μήλα και στον καθρέφτη που είναι και από τα πιο σημαντικά στοιχεία του παραμυθιού. 

παρτι Χιονατη γενεθλια ελινας

παρτι Χιονατη μπουφες γενεθλιων

παρτι Χιονατη μηλα

Η Μάρθα ετοίμασε έναν πλούσιο μπουφέ που ευχαρίστησε μικρούς και μεγάλους! Toppers με φατσούλες της Χιονάτης και με μηλαράκια στόλισαν τους μεζέδες και τα κεράσματα! Για δωράκια επέλεξε να δώσει χρωματιστά μάκαρονς! Τα έβαλε σε διαφανή σακουλάκια και τα στολίσε πολύ όμορφα !

παρτι Χιονατη φοντυ σοκολατας

Την παράσταση, όπως μας λέει η Μάρθα,  έκλεψε το φοντί σοκολάτας με βάφλες – μπανάνες και φράουλες! Όλοι μπορούμε να καταλάβουμε το λόγο!

παρτι Χιονατη τουρτα γενεθλιων ελινα

Την τούρτα την έφτιαξα η Μάρθα και την στόλισε με παιχνιδάκια και σημαιάκια που ετοίμασε η ίδια.

Ελίνα, Χρόνια σου Πολλά! Περιμένουμε από τώρα τα τέταρτα σου γενέθλια! Μάρθα, σ΄ευχαριστούμε πολύ για τις φωτογραφίες από το “παραμυθένιο” πάρτι που μοιράστηκες μαζί μας!

Εάν θέλετε κι εσείς να μοιραστείτε μαζί μας ιδέες και φωτογραφίες από το δικό σας πάρτι, δείτε πώς μπορείτε να το κάνετε στο “το δικό σας πάρτι”!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *