ΜΠΟΥΦΕΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΑΡΤΙ ΜΕ ΤΑ MINIONS!

Τον τελευταίο καιρό όλα τα παιδιά -και όχι μόνο- είναι ξετρελαμένα με τα minions, τα υπέροχα μικρά πλασματάκια της ταινίας “Εγώ ο Απαισιότατος”.

Εμείς δεν μπορούμε παρά να συμφωνήσουμε μαζί τους και να σας παρουσιάσουμε μερικές πολύ όμορφες ιδέες για να ετοιμάσετε ένα πάρτι με θέμα τους αγαπημένους κίτρινες ήρωες. Συγκεκριμένα, σήμερα  θα ξεκινήσουμε με μερικές προτάσεις για  τον μπουφέ ενός πάρτι με τα minions!

μπουφες για ενα παρτι με τα minions

μπουφες για ενα παρτι με τα minions 2

  1. Αυτά τα γλυκά minions φτιάχνονται με σοκολατάκια candy melts, μπλε πλαστικά κουταλάκια και … πολύ φαντασία! Αναλυτικές οδηγίες βέβαια μπορείτε να βρείτε στο livinglocurto.com.
  2. Τα minions λατρεύουν τις μπανάνες, αυτό το ξέρουμε όλοι! Από τον μπουφέ ενός πάρτι με θέμα τα τρισχαριτωμένα πλασματάκια δεν θα μπορούσε λοιπόν να λείπει η αγαπημένη τους λιχουδιά! Βέβαια οι μπανάνες της φωτογραφίες είναι λίγο πιο γλυκές από τις “αυθεντικές” αλλά ποιος θα πει όχι σε μερικά λαχταριστά ζαχαρωτά; Σίγουρα όχι τα minions. Η φωτογραφία είναι από το  karaspartyideas.com.
  3. Minions μπορείτε να φτιάξετε με μπισκότα σαβουαγιάρ και λίγο γαλάζιο γλάσο! Πώς; Δείτε τις φωτογραφίες  στο soveryblessed.com και θα καταλάβετε πως δεν είναι και τόσο δύσκολο!
  4. Με candy melts και marshmalows φτιάχνονται αυτά τα marshmallows pops που βρήκαμε στο gurutotheoutdoors.com.
  5. Στο lima-limao.com είδαμε αυτά τα μπισκότα σε στικς αλλά και πολλές ακόμη όμορφες ιδέες για ένα πάρτι με θέμα τα minions!
  6. Τέλος στο pinterest.com βρήκαμε υπέροχα cupcakes με ζαχαρόπαστα που σίγουρα θα κλέψουν τις εντυπώσεις!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *