ΤΟ ΚΑΡΑΜΕΛΕΝΙΟ ΠΑΡΤΥ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ!

Η Τζίνα, η μαμά της Ειρήνης, ήθελε για τα πρώτα γενέθλια της μικρής της ένα θέμα που να αντιπροσωπεύει απόλυτα τη μικρούλα της. ‘Εψαχνε δηλαδή για κάτι ζωηρό, πολύχρωμο και γλυκό! Τι καλύτερο λοιπόν από ένα “καραμελένιο” πάρτυ;

Όταν λοιπόν η επιλογή του θέματος, περίπου δύο μήνες πριν την ημέρα των γενεθλίων, είχε οριστικοποιηθεί, ξεκίνησαν οι ετοιμασίες. Η Τζίνα, με πολύ αγάπη και μεράκι, έφτιαξε του κόσμου τα πράγματα!!!

Το καραμελενιο παρτυ της Ειρηνης!

Πριν ακόμη αποφασίσει για την τούρτα, η μαμά βρήκε το σχέδιο για την πρόσκληση κι έφτιαξε αρκετές από αυτές. Μας αρέσουν πάρα πολύ! καραμελενιο παρτυ προσκληση ειρηνης

Αυτό όμως που ενθουσίασε τη μαμά και σίγουρα και τους καλεσμένους της ήταν η καραμελομηχανή που “έδεσε” πολύ ωραία με το θέμα του πάρτυ και θα μείνει στο δωμάτιο της μικρής ως διακοσμητικό!

παρτυ ειρηνης καραμελομηχανη

Στη φωτογραφία εκτός από την καραμελομηχανή βλέπουμε και πάρα πολλά άλλα πράγματα τα οποία ετοίμασε η ίδια η Τζίνα! Μράβο μαμά, έκανες καταπληκτική δουλειά!

Οι μικρές καραμελομηχανές, αναμνηστικό δωράκι για όλους τους καλεσμένους, ήταν εξαιρετική ιδέα! Η Τζίνα γέμισε τις καραμελομηχανές με κουφετάκια και τις τύλιξε με ένα κίτρινο φιογκάκι κάνοντάς τες ακόμη πιο χαριτωμένες!

καραμελενιο παρτυ μινι καραμελομηχανες

Οι ετικέτες για τα παιδικά μπουκαλάκια του νερού, τα σχέδια για τα καπελάκια, τα καρτελάκια για τα φαγητά και τις λεμονάδες αλλά και το στολίδι για την πόρτα φτιάχτηκαν όλα από τη μαμά!

καραμελενιο παρτυ καπελακια

καραμελενιο παρτυ στολιδι

Η Τζίνα έφτιαξε καρτούλες ευχών και αντί για το βιβλίο ευχών προτίμησε να εξελίξει την ιδέα σε πίνακα ανακοινώσεων!!!

καραμελενιο παρτυ ειρηνης ευχες

καραμελενιο παρτυ ειρηνης πινακας ευχων

 Η γιαγιά Ειρήνη έφτιαξε σπιτική λεμονάδα με λεμόνια από τον κήπο του παππού Αχιλλέα… Τα φαγητά και τα γλυκά έγιναν με μαμαδίστικο και γιαγιαδίστικο τρόπο και με αγνά υλικά για τα παιδιά, με μοντέρνα προσέγγιση, όπως μας λέει η ίδια η μαμά!

καραμελενιο παρτυ μπουφες1

καραμελενιο παρτυ μπουφες2

καραμελενιο παρτυ γλυκακια

Το μενού απασχόλησε αρκετά τη Τζίνα γιατί έπρεπε να είναι κατάλληλο και για μικρούς και για μεγάλους! Τα μπισκοτάκια και τα μινι cup cakes ήταν πρόταση του ζαχαροπλαστείου!

καραμελενιο παρτυ cupcakes

Τέλος, για δραστηριότητα των παιδιών η μαμά επέλεξε ζωγραφική με κηρομπογιές αφού προηγουμένως είχε τυπώσει περιγράμματα καραμελομηχανής!

Τζίνα, σ΄ευχαριστούμε πολύ για τις φωτογραφίες από το εκπληκτικό πάρτυ της μικρής Ειρήνης! Να την χαιρόσαστε και να την καμαρώνετε πάντα!

Εάν θέλετε κι εσείς να μοιραστείτε μαζί μας ιδέες και φωτογραφίες από το δικό σας πάρτι, δείτε πώς μπορείτε να το κάνετε στο το δικό σας πάρτι”!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *