ΠΑΡΤΙ ΜΙΝΥ ΚΑΙ ΜΙΚΥ ΓΙΑ ΔΙΔΥΜΑΚΙΑ!

Το παρτι Μινυ και Μικυ είναι χωρίς αμφιβολία ένα από τα πιο διαδεδομένα πάρτι για διδυμάκια διαφορετικού φύλου.

Η αλήθεια είναι πως το πάρτι αυτό με τους δυο “κλασσικούς” ήρωες της Disney μπορείτε να το επιλέξετε ακόμη και αν δεν έχετε δίδυμα αλλά αν τα παιδιά σας έχουν μικρή διαφορά ηλικίας και θέλετε (για ευνόητους λόγους) να γιορτάσετε μαζί τα γενέθλιά τους.

Τα χρώματα που κυριαρχούν σε ένα παρτι Μινυ και Μικυ είναι το κόκκινο, το μαύρο, το λευκό αλλά και το ροζ για τη μικρή ποντικίνα. Και φυσικά το πουά έχει την τιμητική του στη διακόσμηση.

Ιδεες για παρτι Μινυ και Μικυ!

παρτι Μινυ και Μικυ 2

  1. Παρτι Μινυ και Μικυ από το creativegeniusprintables. Μας αρέσει πολύ η γιρλάντα με τα ονόματα των παιδιών πάνω από το τραπέζι αλλά και τα μπαλόνια στα χρώματα του πάρτι.
  2. Δυο τούρτες για τους εορτάζοντες στο ίδιο φυσικά ύφος από το cakecentral.com.
  3. Τα μπισκοτάκια για το πάρτι τα βρήκαμε στο Pinterest.
  4. Η τούρτα από το cake-carousel δε φτιάχτηκε για δίδυμα αλλά για δυο αδελφάκια που γιόρτασαν μαζί τα γενέθλιά τους και επέλεξαν σαν θέμα του πάρτι τους τη Μίνυ και το Μίκυ.
  5. Αν θέλετε να ντύσετε τα παιδιά σας στο πνεύμα του πάρτι πάρτε μια ιδέα από τη φωτογραφία που βρήκαμε στο bubbiandboo!
  6. Χειροποίητα σακουλάκια για party favors από το ithappensinablink.
  7. Στέκες με αυτάκια για τους μικρούς καλεσμένους από το Pinterest. Πολύ όμορφα βρήκαμε και τα χάρτινα φαναράκια που αποτελούν μέρος της διακόσμησης.

Δείτε στο Minnie! και Mickey! πολύ όμορφα είδη για πάρτυ που θα χρειαστείτε οπωσδήποτε εάν ετοιμάζετε ένα ανάλογο θεματικό πάρτυ!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *