5 ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΠΑΡΤΙ ΣΕ ΠΙΣΙΝΕΣ!

Τα παρτι σε πισινες είναι η τέλεια επιλογή για πάρτι που γίνονται τους ζεστούς μήνες του καλοκαιριού και μπορούν να προσφέρουν υπέροχες αναμνήσεις σε μικρούς και μεγάλους καλεσμΧένους.

Για να οργανώσετε ένα  τέτοιο πάρτι όπως σας έχουμε ήδη προτείνει στην προηγούμενη ανάρτησή μας ( pool party: 10 δροσερες ιδεες) δε χρειάζεται να έχετε μια πισίνα στον κήπο σας! Μπορείτε να επιλέξετε να κάνετε το πάρτι σας σε έναν επαγγελματικό χώρο που διαθέτει πισίνα ή να γεμίσετε τον κήπο σας με μικρές φουσκωτές πισίνες!  Όποια και να είναι όμως η επιλογή σας, θα πρέπει να ξέρετε πως ένα pool party διαφέρει από ένα “κλασσικό” πάρτι γι’ αυτό και υπάρχουν κάποιοι κανόνες που θα πρέπει να ακολουθήσετε αν θέλετε να κυλήσουν όλα χωρίς δυσάρεστα απρόοπτα!

Συμβουλες για παρτι σε πισινες

παρτι σε πισινες: 5 συμβουλες

1. Κανόνες ασφαλείας: Ένα παρτι σε πισινες πρέπει να έχει σαφείς κανόνες ασφαλείας τους οποίους θα σεβαστούν όλοι! Μερικοί από τους κανόνες που θα πρέπει να συμπεριλάβετε στη λίστα σας είναι οι εξής:

  • Δεν τρέχουμε γύρω από την πισίνα
  • Δεν κάνουμε βουτιές
  • Δεν σπρώχνουμε τα άλλα παιδιά μέσα στην πισίνα κτλ.

Φροντίστε να κάνετε γνωστούς τους κανόνες στους καλεσμένους και στους γονείς τους πριν ξεκινήσει το πάρτι. Μια καλή ιδέα θα ήταν να γράψετε τη λίστα με τους κανόνες πάνω στην πρόσκληση.

2. Μενού: Ετοιμάστε ένα “ελαφρύ” μενού μιας και οι καλεσμένοι σας θα βρίσκονται την περισσότερη ώρα μέσα στην πισίνα! Ο μπουφές μπορεί να περιλαμβάνει διάφορα φρούτα, ζελέ, κρακεράκια, τυριά και άφθονα υγρά! Προτιμήστε τους φρέσκους χυμούς και το νερό και αποφύγετε (όσο γίνεται) τα αναψυκτικά.

3. Είδη για τους καλεσμένους: Θα πρέπει να ξέρετε πως όλο και κάποιος θα έρθει απροετοίμαστος για ένα παρτι σε πισινες! Φροντίστε λοιπόν να έχετε πρόχειρα κάποια είδη όπως μαγιό, πετσέτες, αντιηλιακά, αντικουνουπικά, σαγιονάρες κτλ. για να μην τρέχετε την ώρα του πάρτι και να ανακατεύετε τις ντουλάπες σας προσπαθώντας να εξυπηρετήσετε τους καλεσμένους σας!

4. Δραστηριότητες: Μην αφήνετε τα παιδιά πολύ ώρα χωρίς δημιουργική απασχόληση γιατί όπως γνωρίζετε “αργία μήτηρ πάσης κακίας”! Οργανώστε λοιπόν παιχνίδια για μέσα και έξω από το νερό που θα κρατήσουν απασχολημένα αλλά και ευχαριστημένα τα παιδιά.

5. Επίβλεψη: Μην ξεχνάτε πως θα πρέπει οπωσδήποτε να υπάρχει κάποιος ενήλικος που θα επιβλέπει διαρκώς τα παιδιά. Καλό θα ήταν να μην αναλάβετε εσείς την επίβλεψη των παιδιών μιας και εκείνη την ημέρα θα έχετε πολλά να κάνετε. Ζητήστε τη βοήθεια κάποιου ή κάποιων ανθρώπων τους οποίους εμπιστεύεστε γι΄αυτό το πραγματικά “δύσκολο” έργο.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *