ΤΟ ΠΑΡΤΥ ΤΗΣ ΧΡΥΣΑΣ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΗ ΧΙΟΝΑΤΗ(ΜΑΜΑ ΜΑΡΙΑ)!

Η Μαρία, η μαμά της μικρής Χρύσας, μας έστειλε πριν από λίγες ημέρες φωτογραφίες από το πάρτυ των τρίτων γενεθλίων της κορούλας της! Το πάρτυ ήταν θεματικό, με θέμα, όπως ήδη διαβάσατε, τη Χιονάτη την οποία η μικρούλα λατρεύει τόσο πολύ!

Όταν πρωτοείδαμε τις φωτογραφίες, αναρωτηθήκαμε εάν η Μαρία ασχολείται επαγγελματικά με τη ζαχαροπλαστική. Εάν δεν το κάνει, της προτείνουμε να το σκεφτεί καλύτερα! Όσα έφτιαξε φαίνονται καταπληκτικά!

Το παρτυ της Χρυσας με θεμα τη Χιονατη

Οι τούρτες σε αυτό το πάρτυ ήταν δύο και με δυσκολία μπορεί να πει κανείς ποια ήταν η καλύτερη…

Η πρώτη τούρτα ήταν μια τρισδιάστατη Χιονάτη με ζαχαρόπαστα. Η φούστα φτιάχτηκε με σαντιγί και όλο το υπόλοιπο με ζαχαρόπαστα!

παρτυ της Χρυσας τουρτα Χιονατη1

Η δεύτερη τούρτα ήταν και αυτή από ζαχαρόπαστα καλυμμένη και ζωγραφισμένη με το χέρι…. Η Μαρία πρόσθεσε πολλά λουλούδια από ζαχαρόπαστα που ομόρφυναν ακόμη περισσότερο την τούρτα!

παρτυ της Χρυσας τουρτα Χιονατη2

Μαρία, σίγουρα θα κουράστηκες πολύ για να φτιάξεις αυτές τις υπέροχες τούρτες. Είμαστε σίγουροι όμως πως ανταμείφθηκες με τη χαρά που θα πήρε η μικρή κορούλα σου!

Η μαμά Μαρία δεν έμεινε μόνο στις τούρτες. Έφτιαξε μπισκοτάκια βουτύρου που απεικόνιζαν το μήλο και το φόρεμα της Χιονάτης και τα έδινε για δωράκια στα παιδάκια. Ξετρελάθηκαν οι μικροί φίλοι της Χιονάτης!

παρτυ της Χρυσας μπισκοτα

Στο παρτυ της Χρυσας δεν έλειπαν ούτε τα cake pops…Όλα, βεβαίως, στα χρώματα της  Χιονάτης.

παρτυ της Χρυσας cakepops

Εκτός από τα cake pops, το παρτυ της Χρυσας είχε και ωραιότατα cupcakes-καπελάκια μέσα στο οποία η Μαρία, έκρυψε καραμελίτσες…

παρτυ της Χρυσας cupcakes

Η Μαρία, για να ευχαριστήσει τους καλεσμένους έφτιαξε αυτοκόλλητες ετικέτες για τα μπουκάλια των αναψυκτικών με ένα δικό της ευχαριστήριο μήνυμα. 

παρτυ της Χρυσας ετικετες

Μαρία, να χαίρεσαι την κορούλα σου και να την καμαρώνεις πάντα! Είμαστε σίγουροι πως και αυτή θα καμαρώνει πολύ για τη μαμά της. Όσα έφτιαξες μοιάζουν υπέροχα και υποψιαζόμαστε πως θα πρέπει να ήταν και πολύ πολύ νόστιμα…

Εάν θέλετε κι εσείς να μοιραστείτε μαζί μας ιδέες και φωτογραφίες από το δικό σας πάρτι, δείτε πώς μπορείτε να το κάνετε στο το δικό σας πάρτι”!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *