ΤΟ ΠΑΡΤΙ ΤΙΓΚΕΡΜΠΕΛ ΤΗΣ ΧΡΥΣΑΣ!

Η Μαρία είναι μια καταπληκτική μαμά που κάθε φορά μας συστήνεται ως ερασιτέχνης κι εμείς κάθε φορά δυσκολευόμαστε να την πιστέψουμε καθώς ό,τι φτιάχνει είναι εξαιρετικό.

Πέρυσι μας είχε στείλει το πάρτι της Χρύσας με θέμα τη Χιονάτη και τη βάφτιση της Νίκης με θέμα τη Sarah Kay και φέτος έχουμε τη χαρά να φιλοξενήσουμε στη σελίδα μας το πάρτι τιγκερμπελ της Χρύσας. Περιμένουμε φυσικά με την ίδια χαρά και το επόμενο πάρτι της Νίκης!

το παρτι τιγκερμπελ της Χρυσας για τα τεταρτα γενεθλια της

Η Μαρία ξεκίνησε πρώτα με τις προσκλήσεις οι οποίες ήταν το φόρεμα της Τίγκερμπελ.

παρτι Τιγκερμπελ προσκλησεις

Η μικρούλα Χρύσα έκανε δύο πάρτι, ένα πάρτι στο σχολείο κι ένα στο σπίτι. Έτσι, η μαμά χρειάστηκε να φτιάξει δύο τούρτες, τη μία καλύτερη από την άλλη.

Η τούρτα για τον παιδικό σταθμό ήταν μία τριασδιάστατη Τίγκερμπελ καλυμμένη όλη με ζαχαρόπαστα και όπως μας λέει η Μαρία, τα φύλλα ζαχαρόπαστας της πήραν αρκετό χρόνο. Το αποτέλεσμα όμως, άκρως ικανοποιητικό!

παρτι Τιγκερμπελ τουρτα 1

παρτι Τιγκερμπελ τουρτα 2

Η δεύτερη τούρτα ήταν πιο λιτή αλλά πολύ εντυπωσιακή με την Τίγκερμπελ και αυτή  ζωγραφισμένη στο χέρι …

παρτι Τιγκερμπελ τουρτα 3

Για δώρο στα παιδάκια στον παιδικό σταθμό η μαμά έφτιαξε μπισκοτάκια για τα κορίτσια την Τιγκερμπελ (το προσωπάκι της, τα παπουτσάκια της και το φορεμά της τα οποία τα σχεδίασε πρώτα σε χαρτί και μετά πάνω στη ζαχαρόπαστα) και για τα αγόρια τον Πίτερ Πάν (το προσωπάκι και το ρουχαλάκι του).

μπισκοτακια

Το πιο διασκεδαστικό για τη μαμά ήταν οιπινιάτες, μια για το σχολείο και μια για το σπίτι…τα παιδάκια το διασκέδασαν πάρα πολύ και η μαμά πολύ περισσότερο καθώς έβλεπε χαρούμενα προσωπάκια να διασκεδάζουν.

παρτι Τιγκερμπελ πινιατα

Μαρία, να χαιρόσαστε τη μικρή Χρύσα και εμείς έχουμε ραντεβού το Μάϊο με τα γενέθλια της μικρής Νίκης….

Εάν θέλετε κι εσείς να μοιραστείτε μαζί μας ιδέες και φωτογραφίες από το δικό σας πάρτι, δείτε πώς μπορείτε να το κάνετε στο το δικό σας πάρτι”!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *