ΑΓΟΡΙΣΤΙΚΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΑΡΤΥ ΧΕΛΩΝΟΝΙΝΤΖΑΚΙΑ!

Τα χελωνονιντζάκια είναι ένα κλασσικό θέμα για πάρτυ που θα εκτιμήσουν ιδιαίτερα τα μικρά αγόρια! Αν λοιπόν αποφασίσατε να διοργανώσετε ένα παρτυ χελωνονιντζακια εμείς έχουμε βρει για εσάς πολλές ιδέες που θα σας βοηθήσουν στο έργο σας!

Κοιτάξτε λοιπόν τι σας προτείνουμε για την τούρτα των γενεθλίων, τον μπουφέ, τη διακόσμηση αλλά και για τις δραστηριότητες που θα πλαισιώσουν το πάρτυ σας και θα διασκεδάσουν τους καλεσμένους σας!

Ιδεες για ενα παρτυ χελωνονιντζακια!

Ξεκινάμε με τι άλλο; Μα φυσικά με υπέροχες χελωνο-τούρτες για όλα τα γούστα!

  1. http://fantasticmaterials.blogspot.gr/2013/12/teenage-mutant-ninja-turtle-cake.html
  2. http://catchmyparty.com/photos/1301117
  3. pinterest

παρτυ χελωνονιντζακια 1Συνεχίζουμε με ιδέες για τον μπουφέ… Εκτός από τα πολύ ωραία cake pops, τα cupcakes και την τριόρωφη τούρτα, αυτό που μας άρεσε πολύ είναι οι ροζέτες από χαρτί με τις μάσκες που διακοσμούν το χώρο πάνω από τον μπουφέ! Source: karaspartyideas.com.

παρτυ χελωνονιντζακια 2Και μια ωραία ιδέα για ένα καλοκαιρινό παρτυ χελωνονιντζακια. Source: catchmyparty.com.

παρτυ χελωνονιντζακια 4Για τη διακόσμηση του σπιτιού, το μόνο που χρειάζεστε είναι πράσινα μπαλόνια που θα μεταμορφώσετε πολύ εύκολα σε … χελωνονιντζάκια!Source: onecreativehousewife.com.

παρτυ χελωνονιντζακια 3Και περνάμε τώρα στις δραστηριότητες ενος παρτυ χελωνονιντζακια. Αν έχετε χρόνο και πιάνουν και τα χεράκια σας, μπορείτε να φτιάξετε με χαρτόνι ένα τεράστι χελωνονιντζάκι για τις αναμνηστικές φωτογραφίεςτων παιδιών .Source: pinterest.

παρτυ χελωνονιντζακια 5Face paintig για τα παιδιά…

…αλλά και για τους  μπαμπάδες!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *